ZAPAMIĘTAJCIE TO NAGANIACZE NA SPADKI !!!!!!!!!! NIECH TYLKO ROZLICZĄ TEN KONTRAKT ZA 16 MLN ZŁ I POKAŻĄ W WYNIKACH TO SIĘ BĘDZIECIE ZABIJAĆ O AKCJE !!!! SAMA WARTOŚĆ KONTRAKTÓW I DOTACJE NA RÓŻNE PROJEKTY CZTEROKROTNIE PRZEWYŻSZAJĄ OBECNĄ KAPITALIZACJĘ SPÓŁKI !!!!!!!!!!
bez napinki za 3kw może być strata, kontrakt "16 baniek" dopiero ruszał a na początku zawsze są większe koszty w dodatku były zakupy na wyposażenie CBR a rozliczenie dotacji jest po zakupach "kosmiczne wyniki" będą dopiero za 4kw
Dlatego pisałem że weryfikacja będzie po rocznym za 2017. Szkoda ze komunikacja tak kuleje. Te wygrane przetargi mogły być komunikowane juz jako podpisane umowy. Mam nadzieje że nie okaże się że to były tylko wygrane przetargi
Np ostatniej umowy. W komunikacie jest ze termin realizacji to 2 msc od podpisania. Podpisali? Kiedy? Mam nadzieje że się mylę ale kto wie.. póki co mało chętnych do oddania. Zobaczymy 14ego
dowiedziałem się od Pani Justyny że umowy są podpisywane ale nie będzie żadnych publicznych informacji z tego tytułu - nie mają takiego obowiązku informacje o realizacji tych umów mają być opisane w raportach okresowych