Dnia 2017-11-03 o godz. 10:18 astir3964 napisał(a): > Spokojnie. Praca wre. Puści info jak będzie w złożony podpis pod umową. Warto będzie na to poczekać
Ja zacznę się niepokoić od 13.11. Na zdjęciach z ubiegłego tygodnia widać rozładunek. Teraz tak: dopasować nasze urządzenia z włoskimi (część urządzeń dostarczają włosi) ,podłączy, zsynchronizować z siecią lub innym odbiorcą prądu to wszystko trwa.Dodatkowo ten tydzień był trochę krótki, a rodacy pewnie chcieli też być na grobach. Cierpliwość wskazana :-)
Powinien być zatem komunikat o zmianie terminu prezentacji. Przecież wiedzą, że ustawienie, synchronizacja, dopasowanie itd. trwa i albo wyznaczyli termin w pażdzierniku z uwzględnieniem tego i dostawa i rozładunek były te kilka dni później, albo dopiero rozładowali w zeszłym tygodniu, jak piszesz, a prezentacji nie było, bo ustawiają. Przecież nie czekają ci wszyscy ludzie w jakimś namiocie pod firmą albo nie koczują na kartonach w hali w oczekiwaniu tylko zapraszani są, gdy już gotowe.
Bardziej więc do mnie przemawia wersja astir3964, czyli że czekamy na podpis. Spółka pod względem komunikowania się ładnie pracowała jak dotąd, tak pod względem informowania, jak i reakcji, w tym na zaniedbanie członka RN czy też reakcji na oczernianie jej na forum.
Masz rację wicedyrektorzy, dyrektorzy, udziałowcy, i inne zaproszone osoby pewnie znają datę pokazu (jeżeli jest wyznaczona). Natomiast do tej pory firma Termo miała dosyć dobry kontakt z akcjonariuszami , co się teraz dzieję nie wiem,ale czekam na razie w spokoju na info.
Mr_X piszesz szybciej od mnie :-). tyle_przegrac najpierw pokaz potem odwiedziny w Polsce, a na końcu podpisy. Jakakolwiek informacja i mielibyśmy obraz w którym punkcie jesteśmy. Tak jak pisałem wyżej zacznę się niepokoić od 13.11.
MARK i wer tak sobie pomyślałem, że może ktoś na umowę wchodzi tu po 1 PLN i może dlatego kurs trzymany jest w tej cenie i jak spadnie to animator równa ją w górę a jak urośnie to w dół? Może dlatego kurs praktycznie w miejscu i nie mamy komunikatu? Co sądzicie o takiej opcji?
Kowalski przepraszam, to Twój wątek, a Cię pominąłem, mimo że jakiś czas temu między innymi Tobie dziękowałem za zwracanie uwagi na tę spółkę. Chciałbym poznać również Twoje zdanie na ten temat.
Dnia 2017-11-03 o godz. 17:23 ~Mr_X napisał(a): > MARK i wer tak sobie pomyślałem, że może ktoś na umowę wchodzi tu po 1 PLN i może dlatego kurs trzymany jest w tej cenie i jak spadnie to animator równa ją w górę a jak urośnie to w dół? Może dlatego kurs praktycznie w miejscu i nie mamy komunikatu? Co sądzicie o takiej opcji?
no powiem ci MrX ze tak moze byc mam nadzieje ze tych groszolapow odetna od akcji jak to zrobili dzis na minox tu moze byc podobnie pozdr
Dnia 2017-11-03 o godz. 18:57 ~Mr_X napisał(a): > bolek na minox odcięli koncertowo dziś. Widziałeś komunikat minox? W projekcie uchwał na walne skup akcji w celu umorzenia.
widzialem info puiekne no jestem posiadaczewm minoxa po 35gr na term bedzie podobnie pozdr Mr X
O, no to gratuluję :-) Ja się czaiłem trochę przez te huśtawki ostatnio i też tak myślałem, że jak np. T2P urośnie np. do 1,50 (spodziewałem się, że w tym tygodniu) to może kupię minox na chwilę i tu wrócę. Wyszło jak wyszło.
Dnia 2017-11-03 o godz. 17:23 ~Mr_X napisał(a): > MARK i wer tak sobie pomyślałem, że może ktoś na umowę wchodzi tu po 1 PLN i może dlatego kurs trzymany jest w tej cenie i jak spadnie to animator równa ją w górę a jak urośnie to w dół? Może dlatego kurs praktycznie w miejscu i nie mamy komunikatu? Co sądzicie o takiej opcji?
Nie wiem czy masz rację,to mozliwe,ale jednego jestem pewien na 100%..Pisałem o tym od dwóch tygodni,ktoś ewidentnie pilnuje kursu,nawet postepuje dość bezczelnie bo widac to jak na dłoni..Kazda podbitka kasowana sprzedażą,a ostatnio każdy spadek kasowany kupnem...To jest ewidentne trzymanie kursu w ryzach...Tylko jaki jest tego cel.Do tej pory myślałem że o konwersję chodzi ale po dzisiejszej sesji,juz sam nie wiem o co common....Ktos ma w tym cel by kurs był w tej wysokości...