• Co dalej? Autor: ~Paweł [80.147.58.*]
    Coraz wiecej zagadek dookoła APR.
    Na forum krytyka tych,którzy prognozują spadki i najcześciej przez tych,którzy przewidywali już wiosną kierunek 10 zł.
    Narazie mamy to co mamy czyli dobre wskaźniki i prognozy z jednej strony a z drugiej dziwne ruchy na APR i taką a nie inną cenę waloru.
    Spadki rzędu 1,2 potem 3 procent muszą mieć podstawę.
    Trwa to zbyt długo i nie dzieje się bez przyczyny.
    Czy są jakies faktyczne podstawy takiego stanu?
  • Re: Co dalej? Autor: ~spokojny [78.8.164.*]
    chłopie miałem tu akcje i sprzedałem na podbitce po zagraniu firmy z dodrukiem ( i widać była to dobra decyzja), pisałem wówczas o tym jak zachowa się kurs, o wskaźnikach zadłużeniu itd. Prawda taka, że sami sobie strzelili w kolano, tymi działaniami.

Trzeba myśleć. Odpowiedź sobie na pytanie czy obecna cena jest atrakcyjna pod względem wskaźników tego waloru, rynku i tego co dzieje się w firmie? Według mnie nie, dlatego kurs nie miał siły iść do góry i musiał się cofnąć.

Nigdy nie naganiałem w żadną stronę, tylko pisałem o zagrożeniach.

Pozdrawiam
  • Re: Co dalej? Autor: ~Marcin [109.206.198.*]
    Cześć Spokojny, spotkaliśmy się znowu na autopartnerze ale teraz bez akcji....

Ja na razie nie dotykam auto partnera ani żadnych małych spółek...

Jakie teraz akcje masz?

• Re: Co dalej? Autor: ~Leszczu [79.184.104.*]
    Bessa na małych i średnich spółkach.
    Ciekawy jestem wyników za październik.
    Gdy bessa na małych i średnich się zakończy to i autopartner powinien pójść do góry przy dobrych fundamentach.
    Ja tam trzymam nawet gdy zacznie się globalna bessa.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Marcin [109.206.198.*]
    A co zrobisz gdy bessa na małych zakończy się za 2 lata:)

Będziesz już goły jak święty turecki:)

• Re: Co dalej? Autor: ~Leszczu [79.184.104.*]
    Nie traktuję giełdy do grania, ale do inwestowania. Jeśli firma będzie się rozwijała w tym tempie to za 5 czy 10 lat te akcje nie będą kosztowały 5 ani 10 pln.

• Re: Co dalej? Autor: ~spokojny [78.8.164.*]
    Cześć Marcin,

chyba tez byłeś świadkiem moich wywodów na LIVECHAT, też pisałem jak się zachowa kurs, nikt nie słuchał a widać też się sprawdza.

Co do moich akcji, czas zakupów, będzie grudzień-styczeń, pewnie bardziej grudzień (taki okres na giełdzie, wiesz o co chodzi). Póki co obserwuje 3-4 spółki, które mają fajny potencjał do wzrostów.

Pozdrawiam

[x]
AUTOPARTN 0,22% 18,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.