• Zaczyna się Autor: ~TakieTam [89.65.80.*]
    No i mamy pierwszy miesiąc przełamania. Pozytywnie rok do roku. Kolejny powinien być tylko potwierdzeniem zmiany w Intersport. Dodatkowo zima. Myslę ze pozytywne wyniki w ujęciu rok do roku zagoszczą na dobre w tej spółce i w listopadzie pozytywne cyfry w każdym wymiarze. Pociąg odjeżdża, powolutku ale odjeżdża :))))))
  • Re: Zaczyna się Autor: ~Inwestor [83.4.244.*]
    Pełna zgoda ! Mamy przełamanie za październik, coraz wiecej towaru w sklepach (wlasnie wchodzą na półki bardzo fajne narty i ciuchy narciarskie), coraz wiecej klientów, wiec wierze ze listopad juz w całości bedzie na plusie rok do roku (a nie tylko na sklepach porównywalnych).
    moim zdaniem to moze byc bardzo ciekawy papier na najbliższe kwartały
  • Re: Zaczyna się Autor: ~igor [157.25.97.*]
    Nie wiem kim jesteś ale wyglądasz mi na typowego naganiacza.
    Takie wpisy czytam dosłownie od prawie 6 lat.
    Tutaj się nic nie zmieni - to zwykła spółka spekulacyjna.
    Jak ten który pociąga sznurkami pozwoli iść w górę to spółka pójdzie jak nie to na nic nowy asortyment i lepsze wyniki.
    Ot i cała prawda.
  • Re: Zaczyna się Autor: ~Erao [94.254.230.*]
    Moze tak moze nie. Jedno jest pewne. Przyrost sprzedazy trwa. Jest zdecydowany,bo ponad 2 cyfrowy.... marze tez duzo wyzsze. Wynik 2017 bedzie ujemny, ale jesli tendencja sie odwraca wlasnie teraz to orzyszly rok to zysk wreszcie pewny. Zakladam ze pow. 5mln
  • Re: Zaczyna się Autor: ~TakieTam [89.65.80.*]
    Sam jesteś naganiacz. Jestem inwestorem. Zainwestowałem w ta spółke sporo pieniędzy i nie na krótko. Obserwuje ja. Sprawdzam i czytam. Jestem w sklepach. Więc nie mów mi o naganianiu. Widać że kompletnie nie masz pojęcia w jakim ciekawym momencie jest spółka. Zobaczymy co powiesz po wynikach listopada i grudnia. Jeżęli o mnie chodzi to nie wychodzę do momentu do którego nie zobaczę min 6 pln.
  • Re: Zaczyna się Autor: ~Igor [79.124.113.*]
    Przepraszam. Oby było jak piszesz. Życzę Ci tego i sobie również. Niemniej jednak zrozum moje podejście. 5 lat kiszenia zrobiło swoje.
  • Re: Zaczyna się Autor: ~igor [31.0.87.*]
    ...i jak tam Takietam?
    Czyżbyś jednak był naganiaczem?
    ...bo inwestor z Ciebie gorszy ode mnie! ... i sie nie obrażaj... po prostu pisząc 6 zł próbujesz naciągnąć mało świadomych graczy na to dno ktorym jest IPO.
  • Dożywotnie przywiązanie Autor: ~Lucy [31.0.44.*]
    Kocham IPO :) do końca życia zostanę z tą spółką
[x]
INTERSPPL 1,29% 0,39 2026-05-07 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.