No i mamy pierwszy miesiąc przełamania. Pozytywnie rok do roku. Kolejny powinien być tylko potwierdzeniem zmiany w Intersport. Dodatkowo zima. Myslę ze pozytywne wyniki w ujęciu rok do roku zagoszczą na dobre w tej spółce i w listopadzie pozytywne cyfry w każdym wymiarze. Pociąg odjeżdża, powolutku ale odjeżdża :))))))
Pełna zgoda ! Mamy przełamanie za październik, coraz wiecej towaru w sklepach (wlasnie wchodzą na półki bardzo fajne narty i ciuchy narciarskie), coraz wiecej klientów, wiec wierze ze listopad juz w całości bedzie na plusie rok do roku (a nie tylko na sklepach porównywalnych). moim zdaniem to moze byc bardzo ciekawy papier na najbliższe kwartały
Nie wiem kim jesteś ale wyglądasz mi na typowego naganiacza. Takie wpisy czytam dosłownie od prawie 6 lat. Tutaj się nic nie zmieni - to zwykła spółka spekulacyjna. Jak ten który pociąga sznurkami pozwoli iść w górę to spółka pójdzie jak nie to na nic nowy asortyment i lepsze wyniki. Ot i cała prawda.
Moze tak moze nie. Jedno jest pewne. Przyrost sprzedazy trwa. Jest zdecydowany,bo ponad 2 cyfrowy.... marze tez duzo wyzsze. Wynik 2017 bedzie ujemny, ale jesli tendencja sie odwraca wlasnie teraz to orzyszly rok to zysk wreszcie pewny. Zakladam ze pow. 5mln
Sam jesteś naganiacz. Jestem inwestorem. Zainwestowałem w ta spółke sporo pieniędzy i nie na krótko. Obserwuje ja. Sprawdzam i czytam. Jestem w sklepach. Więc nie mów mi o naganianiu. Widać że kompletnie nie masz pojęcia w jakim ciekawym momencie jest spółka. Zobaczymy co powiesz po wynikach listopada i grudnia. Jeżęli o mnie chodzi to nie wychodzę do momentu do którego nie zobaczę min 6 pln.
...i jak tam Takietam?
Czyżbyś jednak był naganiaczem?
...bo inwestor z Ciebie gorszy ode mnie! ... i sie nie obrażaj... po prostu pisząc 6 zł próbujesz naciągnąć mało świadomych graczy na to dno ktorym jest IPO.