• Biedni ciągle wierzący. Autor: ~bobo [78.88.30.*]
    Podziwiam ludzi, którzy jeszcze wierzą w te papiery nie znając spółki od środka. Trzymam za was kciuki.
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~I_czekam_naJCIĘŻsz [94.254.150.*]
    Dobrodziej
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~andrzej [185.54.59.*]
    Skoro wiesz coś kolego bobo to może byś napisał co tam sie dzieje od środka bo ja niestety takiej okazji nie miałem i nie mam.Będe wdzięczny
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~wiaraCZYNIcuda [83.28.211.*]
    WW
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Spoko [94.254.148.*]
    Albo sprawdzi się stare porzekadło , że cierpliwość popłaca a cierpliwi zostaną wynagrodzeni....
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Andrzej [185.54.59.*]
    Dobre by było ale tych cierpliwych to na palcach jednej ręki by policzył.
    Jedni mówią na tych co zostali i czekają że są cierpliwi a inni że są głupcami.
    Najważniejsze żeby my na tych drugich nie wyszli.
    Pozdrawiam nielicznych
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Spoko [94.254.144.*]
    Andrzej mądrze powiedziałeś dołączam się również jestem w gronie tych , nielicznych, w razie ,w, stratę już dawno wkalkulowalem w ryzyko gry na giełdzie ...choć podejrzewam że tak nie będzie zbyt dużo domysłów i hipotez przemawia za fota - reaktywacja.
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Andrzej [185.54.59.*]
    Dnia 2017-11-19 o godz. 13:46 ~Spoko napisał(a):
    > Andrzej mądrze powiedziałeś dołączam się również jestem w gronie tych , nielicznych, w razie ,w, stratę już dawno wkalkulowalem w ryzyko gry na giełdzie ...choć podejrzewam że tak nie będzie zbyt dużo domysłów i hipotez przemawia za fota - reaktywacja.

a możesz powiedzieć jakie to domysły i hipotezy tak z twojego punktu widzenia.?
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Spoko [94.254.146.*]
    Mialem kiedyś Monnari poszło w podobnej niemalże sytuacji około 450 % wiem bo miałem . Ale na focie to tak szybko nie będzie jeżeli już to dość szybko około 350 procent ( w okolicach pierwszego półrocza 2018 roku) a potem w ciągu następnych 2 lat po wypracowaniu pozytywnych wyników mozemy się otrzeć o 3-4 zł ..oczywiście pisze tu o bardzo optymistycznym scenariuszu ale osobiście liczę się także z upadkiem i bankructwem mam tak mało akcji że już dawno pogodziłem się że strata ...
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Spoko [94.254.146.*]
    Zresztą za około 15gr to stratę łatwiej przeboleć...duszy hazardzisty nie mam ale na niektórych spółkach mam ponad 150 procent zysku na tą chwilę ..więc w razie ,w, jakoś przeżyje choć wydaje mi się że już na , dniach, doczekamy się jedengo z pozytywnych scenariuszy...kto wie... szczerze pozdrawiam posiadaczy....
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~Zdzisiek [31.0.42.*]
    Oj ludzie to że monnari urosło to i Fota ma urosnąć.Też mi argument.Widze że sami psychiczni tu zostali co nie potrafią podać argumentów czemu tu siedzą.
  • Re: Biedni ciągle wierzący. Autor: ~si [195.47.201.*]
    hej - nie wiem myślę , że fota już "jest dograna" - czekamy tylko na potwierdzenie odpowiednim komunikatem.
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 15:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.