wiem że to GPW i tu logiczne przesłanki nie idą często w parze z kursem , ale weźcie pod uwagę kilka rzeczy nic teraz nie da się zrobić bez oprogramowania , zinformatyzowana cała służba zdrowia , sieć szpitali będzie znowu wymagała masy programowania , specjalistyczne branże wszystkie star upy które rosną jak grzyby po deszczu , te wszystkie instytucje i pewnie wiele innych które są w kręgu zainteresowania SoftBlue mogą dac na naprawdę kolosalne zyski . Nie wiadomo oczywiście jak to będzie wyglądać jak będzie zachowywać się zarzad , od tu jest naprawdę wielki potencjał jeśli nie zostanie zmarnowany cena akcji mogłaby się zwiększyć kilka-kilkanascie razy oczywiście w perspektywie kilku / kilkunastu lat .
dodam może że nie ładuje tu dużych pakietów tylko czekam na rozwój sytuacji , ale jak ktoś dywersyfikuje portfel i dzieli pozycję na te bardziej ryzykowne i stabilne w ramach założenia większe ryzyko/większy potencjalny zysk to wg mnie jest to ciekawa pozycja
DanDicks już o 7 rano w święta płaczesz o tanie akcje !!!!!! CODZIENNIE WYŻSZE CENY !!!!!! ZAPAMIĘTAJCIE TO NAGANIACZE NA SPADKI !!!!!!!!!! NIECH TYLKO ROZLICZĄ TEN KONTRAKT ZA 16 MLN ZŁ I POKAŻĄ W WYNIKACH TO SIĘ BĘDZIECIE ZABIJAĆ O AKCJE !!!! SAMA WARTOŚĆ KONTRAKTÓW I DOTACJE NA RÓŻNE PROJEKTY CZTEROKROTNIE PRZEWYŻSZAJĄ OBECNĄ KAPITALIZACJĘ SPÓŁKI !!!!!!!!!!
polaczki? najpierw pokazujesz ze jestes biedny jak mysz koscielna mowiac o swoim groszowym pakiecie a potem nazywasz nas polakami? wez ten hajs zainwestuj lepiej w cebule, to jest biznes na twoim poziomi !
chyba to określenie było do sposobu myślenia i poziomu dyskusji w Internecie a nie do majatku, ale jak przy poziomie IQ jak ameba mógłbyś to zrozumieć?
drogi pantofelku, jesli jest problem w komunikacji to wina lezy po stronie nadajacego komunikat, ale jak moglbys to wiedzieć kończąc jedynie podstawówke...
CODZIENNIE WYŻSZE CENY !!!!!! ZAPAMIĘTAJCIE TO NAGANIACZE NA SPADKI !!!!!!!!!! NIECH TYLKO ROZLICZĄ TEN KONTRAKT ZA 16 MLN ZŁ I POKAŻĄ W WYNIKACH TO SIĘ BĘDZIECIE ZABIJAĆ O AKCJE !!!! SAMA WARTOŚĆ KONTRAKTÓW I DOTACJE NA RÓŻNE PROJEKTY CZTEROKROTNIE PRZEWYŻSZAJĄ OBECNĄ KAPITALIZACJĘ SPÓŁKI !!!!!!!!!!
Ona nadawała bez przerwy no iw końcu jazda była z okolic 0,60 do ok 1,40 , a jak teraz będzie to nie wiem , ale obstawiam ok 2 zł pod warunkiem , że ktoś mocny wejdzie .