Ja tam sprzedałem i jest ok....Szybko i wg. mnie godnie ... Żalu nie czuje, może niedosyt bo to jest jednak godna spółka (jako podmiot gospodarczy a nie osoby około tej spółki) .. taki biznes i gra, jednemu zabierze drugiemu da.... trzeba znaleźć inne cele i pomysły na odrobienie ...
Ja nie jestem stratny ani grosza na tych akcjach wiec łatwiej mi się to pisze i dzieli informacją, jednak raczej jestem w mniejszości...
Ceny zdradzić nie mogę ... ale po wieloletnim uśrednieniu, była ona co najmniej 30% więcej ... Cena mojej sprzedaży była wyższa niz oferuje Spółka ale nadal niższa niż sprzedaż PEKAO po 13 zł - ale w takich okolicznościach to raczej godna sprzedaż...
same dobre informacje ze spółki yawal, dostali nawet szwedzki certyfikat, dziwne że spółka o kapitalizacji 30 mln zł, tak świetnie się rozwija. Zarząd proponuje inwestorom 5,99 zł za akcje tzn. wycenia cały majątek spółki na 30 mln złotych polskich., nawet nie euro.
na pewno nie zaszkodzi złożyć taki wniosek w prokuraturze, niech sprawdzą - nie wiecie ile po emisji akcji yawalu - bedzie akcji łącznie, chyba musze zadzwonić do zarzadu