• Jeszcze wyniki... Autor: ~Grzegorz [79.191.255.*]
    ,,,za listopad, grudzień, roczne i spółka zacznie zachowywać się normalnie. Innymi słowy, jak przebrniemy przez wszystkie odniesienia do 2016, zacznie się jazda. Przecież każdy miesiąc to zwyżka ok. 45-55 procent. I niepotrzebny będzie handel surowcami. Briju ma się bardzo dobrze, natomiast cieniuje, bo wszyscy uparli się na dod.profity z surowców.
  • Re: Jeszcze wyniki... Autor: ~Grzegorz [79.191.255.*]
    Innymi słowy, zaliczymy jeszcze ze dwa spadki i przy czwórce z przodu trzeba by wsiąść. Nie naganiam, bo moja średnia to 30 i to naprawdę za dużą kasę.
  • Re: Jeszcze wyniki... Autor: ~Jogi [188.33.220.*]
    No, teraz to już raczej małą
  • Re: Jeszcze wyniki... Autor: ~Mietek [31.0.32.*]
    Czyli spółka robiła wałki na Vacie ,a ty piszesz o marnych obrotach , masakra i beznadzieja ,aaaa i po co to zmiana nazwy ?
  • Re: Jeszcze wyniki... Autor: ~Rafek [89.75.83.*]
    zmiana nazwy żeby kolejnego podatku nie płacili, ja mam srednią 10zł też trzymam jak coś ma zbankrutować to zbankrutuje jak rosnąc to urośnie, gram na giełdzie 9 lat zaczołem przed kryzysem zebi..stym i zarobiłem 70tyś, więc jak to upadnie i strace koło 4,5tyś to specjalnie mnie to nieruszy, szkoda tylko ludzi co naprawdę się wpier..olili i niewiedzą co zrobić, kiedyś miałem Miraculum miałem -3500zł ogłosili wtedy upadłość głupi sprzedałem znaleźli inwestora i zamiast - miałbym koło 1500zł plus, ale niemiałem doswaidczenia i się zmarwiłem, briju mam 450szt to drobne ale jak większość dośwaidczonch zalecam cierpliwość, i nie grajcie nie kupujcie czytając forum tu sa debile idioci i czubki ja zawsze mam przeczucie i patrze na wykresy, jak masz zielone to idziesz jak czerwone to patrzysz w prawo i lewo tedy dopiero idziesz nigdy odwrotnie...
  • Re: Jeszcze wyniki... Autor: asa112 [84.234.7.*]
    Rafek dobrze mówisz - czekamy sobie .:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jeszcze wyniki... Autor: ~joozek501 [178.42.254.*]
    Zmianę nazwy popieram. Trudno sobie wyobrazic gorszą nazwę dla firmy w tej branży. Nie wiem, kto (i po jakim spożyciu) na coś takiego wpadł.
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.