• lecimy k.... na 4 zł z przodu Autor: ~antyjw [94.254.129.*]
    tak jest odpłata dla wiernych inwestorów.
    jestem tu już 7 lat i mam 15 % - w banku dostałbym więcej.
    głupek jestem ! ale nie oszustem !!!
  • szmaty sprzedają za grosze Autor: ~Znawca [83.25.208.*]
    pewnie tyle są warci

• Re: lecimy k.... na 4 zł z przodu Autor: ~123 [89.64.19.*]
    @antyjw

muszę nadmienić iż 4 z przodu to my właśnie na jwc mamy od bardzo długiego czasu.

mam więc pytanie: czy chodzi Ci o to że cena 1 akcji jwc zmierzać będzie w stronę 4 zł ?

• Re: lecimy k.... na 4 zł z przodu Autor: ~jack [77.255.236.*]
    a niby to kto ma kurs utrzymywać na normalnym poziomie ? nawet w/g zaleceń BOŚ. WSZYSTKO TUTAJ JEST MOŻLIWE I O TO właśnie krętaczowi chodzi ,niech oddadzą jeszcze taniej. Ja mam czas ,jak przez 10-lat ich robiłem w ch ..... i było dobrze ird ....SYF ! Nadal wam mówię -NIE sprzedawać ani 1-akcji.
  • Re: lecimy k.... na 4 zł z przodu Autor: ~emest [83.24.158.*]
    nie wiem czy to ważne mieszkania na bliska wola sprzedane zostały jakies większe termin oddania grudzień 2018.To zyski chyba też będa skoro za metr 7800
  • bez znaczenia wszystko !! Autor: ~jack [77.254.251.*]
    zyski netto były dobre a kurs był po 3 zł i niżej !!! tu nic normalnie nie działa od 10-lat ,jednak zacznie jak joSSek skupi 99% akcji. Wtedy będzie wspaniale i nawet następny łoś się znajdzie na zakup nowego pakietu pod zastaw itp. itd. Nie mamy teraz wyjścia -NIE SPRZEDAWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: bez znaczenia wszystko !! Autor: ~123 [89.64.19.*]
    ciekawy jestem czy obsuną kurs w okolice 4 zł?

tu jest grana szulerka od samego początku. przy czym najważniejsze rozdanie było w 2007 r gdy józek sprzedał inwestorom swoje akcje po ponad 60 zł.

teraz jest rozgrywka mająca na celu odkupienie po nie więcej niż 5,2 zł wszystkich akcji jwc w tym tych sprzedanych dekadę temu po ponad 60 zł.

ewentualne obsunięcie kursu w okolice 4 zł ma na celu zniechęcenie inwestorów da akcji jwc i odkupinie od nich po cenie nie wyższej niż 5,2 zł.

a jak im się uda i będą mieli tyle tupetu to pokażą 3 z przodu przy kursie jwc, np. cena 3, 97 zł za 1 akcje. psychologicznie zniechęcająca zagrywka, po której możliwość odsprzedania swoich akcji po 5,2 zł jawić się będzie jako korzystna okazja.
  • masz 100 % racji !!! Autor: ~jack [62.244.154.*]
    Jeżeli na K nie będzie aktywnych zleceń to spadek przy niewielkich obrotach na np. 3,90 czy 3,99 to żaden problem. Jak najbardziej poniżej 4 zł. jest możliwe i pewnie tak się stanie. Nikt nie sprzedaje to ten c .... i reszta bandy kombinuje. Tu nie ma żadnych transakcji !!!! samosprzedawanie i palenie głupa trwa . Ja osobiście zacznę sprzedawać przy 6 zł. cały czas jestem zarobiony na Badziewiaku ,ale przez ostatnie 2-lata lipa i trzymam. Tak więc muszę coś więcej zarobić. A ,że ś.....eć chce resztę zebrać po " godziwej cenie " czyli 5,20 zł.za sztukę to inna sprawa. Ktoś powinien się przyjrzeć tym kombinacjom i oszustwom na tych akcjach. Przekręt trwa od 10-lat. Łatwo udowodnić szulerkę na akcjach ,ale nikomu na tym nie zależy . Jaki " właściciel " taka spółka. Pozdrawiam.
[x]
JWCONSTR -0,48% 4,16 2021-05-20 16:16:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.