a każdy myślał ,że to już koniec. Bardzo Mnie ciekawi czy są w stanie w ciągu krótkiego okresu osiągnąć dwu cyfrową liczbę w złotych za walor. Szkoda ,że nie można więcej pisać.
Zanim przyjdą wzrosty muszą byc spadki.Nie inaczej. Póki co konca spadkównie widać. Uważam ze odbicie powinno nastąpic z poziomu 0,15 - 0,20. I tam właśnie trzeba sie przyczaić. To może być całkiem niedługo wiec trzeba byc czujnym
15 groszy to chyba nie, ale 25 jak najbardziej przewiduję jeszcze w tym roku, chyba ze raport bedzie totalną porażką to kto wie co bedzie Ale moze byc tez tak ze w kazdej chwili puszcza jakąś megasensacje i wtedy kilka dni zwiechy i otwarcie powyzej 1 zł
Fajne te analizy i zgadywanki. A dodzwonił się ktoś lub był w firmie jak radziłem? Aż takie bidoki tu siedzą z takimi ilościami, że im się nie chce? Przykre, że tyle osób nie kuma. Dla niektórych info, że spółka padła to za mało, trzeba by ją jeszcze skremować i rozsypać prochy. Ja straciłem kilkadziesiąt %, widzę, że jest kilka celujących w -99% :D Raporcik tuż-tuż. Tik-tak, tik-tak...
Bez sensu jest to powtarzanie, że siedziba pusta a telefon milczy. Albo będzie nowe otwarcie a wtedy to nie ma znaczenia, albo będzie upadłość. Co będzie, to wiedzą nieliczni.
Może i bez sensu, ale jak widzę taki smolenie domorosłych analityków ile groszy będzie i kiedy to się słabo robi. Albo będzie 1 grosz albo 1-2 zeta, jeżeli ktoś reanimuje to ścierwo. Jak nie to prezesów do KNF i prokuratury.
No tak to jest jak ktos nie umie pogodzić sie z wtopą. Bylo myśleć i działać wcześniej a nie teraz plakac na forum ile to się stracilo i bluzgać na wszystko dookoła.
Podaj nam to Twoje info ze spolka padla - konkret, komunikat zarządu, źródło ! ŹRÓDŁO !!!!
Wiesz, w mojej firmie tez są okresy ze nikt nie odbiera telefonu a listonosz wtyka listy pod drzwi. Czy mam rozumieć ze zbankrutowałem ?
Jeśli nie wypłacasz pensji pracownikom, nie płacisz składek ZUS, podatków, rat leasingowych, ubezpieczeń samochodów firmowych, ludzie się zwalniają z dnia na dzień i składają pozwy przeciw tobie postępowania sądowe o zaległe płatności, ściga Cie komornik, a Ty chowasz głowę w piasek .... to tak, zbankrutowałeś, nie tylko finansowo, ale też moralnie.
Jak czekam na upadłość. Kompletna niewypłacalność, wstrzymanie jakiejkolwiek działalności operacyjnej, to wydarzenia o których zarząd powinien informować inwestorów niezwłocznie. Takie jest prawo. Zapomnieli, że to nie prywatny folwark, tylko spółka publiczna , notowana na giełdzie. KNF i prokurator, osobiście to zgłoszę, mało mają problemów, będzie im jesZcze lepiej.
Tak, też tak myślałem dopóki tam nie pojechałem i nie zobaczyłem na własne oczy i się nie dowiedziałem, że padli. Dlatego gdybać sobie można, a co innego zobaczyć. Może się reaktywują, może ich ktoś kupi, nie wiem wszystkiego, ale na dzień dzisiejszy nie prowadzą firmy. Dla mnie to, że nie ma sprzedaży, nie ma pracowników, siedziby, itp. to są informacje podstawowe, które należą się inwestorom jak psu buda. Zobaczymy, każdy niech sobie robi co chce, ja sprzedałem, ale nie daruję złodziejom. Czekam, aż się okaże, że padli i niech się jeszcze okaże, że to oni sprzedają akcje na rynku i to najlepiej w okresie zamkniętym. To są rzeczy karalne, powtarzam - KNF i prokuratura.
Aha, teraz spojrzałem wyżej na twoje wypowiedzi. Niepotrzebnie się produkuję. Kupuj- taniej nie będzie. Najlepiej poza rynkiem od (tfu) prezesów - pewnie chętnie oddadzą w promocji, mniej będą musieć kombinować. Do zobaczenia na innych poziomach...IQ