Ktoś Cię odszukał na podstawie informacji, które kiedyś podawałeś: 1) w meilu imie i nazwisko (lista meilingowa 1.5 roku temu) 2) miejscowosc (tego nie wiem, moze po ip?) 3) ubezpieczenia
Przy Twoich inwestycjach to Ty dzieciaku nawet roweru nie posiadasz,ale w sumie kogo to obchodzi co Ty masz.Przestań wypisywać te brednie i idź do lekarza.
Dajcie już spokój Krissowi. Co ma za znaczenie skąd jest, gdzie mieszka, czym się zjmuje i jakim samochodem jeździ. To jego prywatna sprawa. Każdy ma prawo do wolności i swobód obywatelskich. notabene sam kiedyś miałem takiego golfa na początku lat 90-tych i wspominam go z wielkim sentymentem :) gdyby udało się kupić nawet teraz taki z dobrym stanie to chętnie miałbym jako auto weekendowo-sentymentalne.
pogadaj z krisem to Ci może ściągnie takiego samego fajnego z zachodu ,tylko zdaje sie z kierownicą po prawej bo jego jakiś chyba "anglik,pewnie po okazji brał
Dnia 2017-10-30 o godz. 15:24 ~Neptun napisał(a): > Kriss gdzie cofka na kontraktach? Znowu nie trafiłeś hehehee
a gdzie niby jest napisane, że cofka będzie dzisiaj???? weźcie się zacznijcie uczyć AT bo inaczej każdy z was to będzie czeso którego ojciec zbankrutował a czeso spłaca jego długi i gra na rynku demo
każdy laik widzi że trwa walka na tym poziomie i cofka jest możłiwa w każdej chwili i zawsze trzeba brać pod uwagę scenariusz alternatywny z następnym węzłem fibo 2554-58
Dnia 2017-10-30 o godz. 16:20 krisss1234- napisał(a): > mylisz mnie z kims
krisss43434 ty jesteś jak ta hanka rozbójniczka co rabowała biednych i dawała oszustom, mimo, że zostałeś złapany za rękę to teraz się wypierasz, że to nie twoja ręka tak samo z twoimi pseudo rekomendacjami
choć raz byś powiedział tak to ja, i że niech rzuci w ciebie kamieniem ten co ni razu burakiem nie był
Krzysztofie Wojciechu z Kościanu. Nadal szukasz roboty? U mnie w firmie szukają trenera!!!: "Konserwator Powierzchni Płaskich" Poprzedni trener wychodził każdego wieczoru z roboty w towarzystwie Ludwika i niestety zwolnili go gdy zobaczyli protokół z inwentury. Mamy teraz problem z personelem od konserwacji płaskich i pionowych, ale myślę że do ogarnięcia, oczywiście pod warunkiem że gdy pod firmę będziesz podjeżdżał to nie będzie śmierdzieć smażonymi ziemniaczannymi plackami.