• Minox S. A. Autor: ~artbeco [94.254.235.*]
    Liczba akcji:26 173 613
    Kapitalizacja:9 945 973
    Aktywa razem 87 697 000
    Kapitał własny55 922 000
    stan gotówki w kasie 6 110 000
    Wskaźnik ogólnego zadłużenia 36%
    Zaciągnięte kredyty 10,69 mln zł
    Jeśli coś jest nieprawdziwe, proszę o wskazanie i poprawienie błędu.
  • Re: Minox S. A. Autor: ~artbeco [94.254.235.*]
    żaden krzykacz nie podważa mojego wpisu na temat danych Minox S. A. ????????????????????????
  • Re: Minox S. A. Autor: ~rapa [89.64.10.*]
    to w ktora strone jedziemy wkoncu do gory czy na dol bo musze isc do pracy ...czego spodziewac sie ????
  • Re: Minox S. A. Autor: ~artbeco [94.254.235.*]
    mnie nie pytaj, ja zarządzam zbyt małym kapitałem by dyktować warunki. Krzykacze naganiają na spadki by wypłoszyć uczciwych drobnych inwestorów, cel jest oczywisty, skupić jak najtaniej akcje. Po co komu tanie akcje? Sam nie wiem, skoro to trup i bankrut.
  • Re: Minox S. A. Autor: ~rapa [89.64.10.*]
    szkoda bo trup i bankrut tez i ja
  • Re: Minox S. A. Autor: ~Minox [31.0.123.*]
    Dowiecie sie w ciągu kilku najbliższych dni, naprawde spadek o 80% nic wam nie mowi, sztuczne koszyki popytu znikajace w sekunde i zasypujace leszczy ? Tak wiem zanizanie przed odpalem, tak wiem wytrzemanie z tanich akcji i jakie tam jeszcze leszowe scenariusze macie?. Wszystko bylo by ok gdyby nie taki wolumen przy spadku, naciagane komunikaty w trakcie, umowy z powiazanymi deweloperami co dopiero powstalymi na budowach ktorych nie ma i brak info kiedy rusza i kiedy zaczna sprzedaz (mozna zadzwonic i zapytac). Nominal nie ma tu znaczenia, insiderzy maja darmowe akcje, poczytajcie jak przeprowadza sie wycene, wycene spolki i wartosci ksiegowe, podzial na serie akcji i sposob ich przydzielania.
    Na mTrans zrobili dokladnie to samo a emisji z pp minox nie objal, dlaczego ?:):):) bo dla nich gielda i wy leszcze to darmowy bankomat :D
  • Re: Minox S. A. Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Pajacuj dalej, a kto wpłacił na kapitał zakładowy jak dostali akcje za frico ,ksiądz proboszcz ? . Pisz dalej bzdety !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Minox S. A. Autor: ~rapa [89.64.29.*]
    gosciu 89.64.10* podszywasz sie pode mnie
    moze nie masz jaj cioo .. ? haha
  • Re: Minox S. A. Autor: ~Nttsystem [213.92.155.*]
    Popatrz na ntt system ,tam wszystko zdrowe , wskaźniki extra a jak niski kurs
  • Re: Minox S. A. Autor: ~jeremi [37.109.33.*]
    Przyczynami bankructwa przeważnie jest brak płynności. Na papierku można wszystko podkoloryzowac. Ale brak płynności mówi sam za siebie ile tej gotówki jest w kasie...
  • Re: Minox S. A. Autor: ~regulator [83.8.54.*]
    gdzie ty widzisz te kredyty
    50 baniek aktywów
  • Re: Minox S. A. Autor: ~Paracelsus [5.173.232.*]
    Mój Boże. Pięknie ktoś nakłamał w tych raportach.
  • Re: Minox S. A. Autor: ~Ketia [188.125.56.*]
    No i co dalej? Tylko piach i muł czy jest nadzieja? Czy ktoś złożył donos czy tylko gadacie?
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.