co by nie zrobili to tylko po to aby wydoić drobnicę, ale emisja akcji jest kosztowna no i czy spolka zdjęta z giełdy może emitować kolejne akcje. czemu nie emitowali jak byli na giełdzie
Panie Wielonickowcu - zwracam honor, po namyśle i analizie ostatnich Pańskich postów dochodzę do wniosku, że nie ma Pan za wiele wiedzy nt. prawa, zatem nie jesteś Pan raczej prawnikiem firmy Yawal
to prawda, jestem tylko drobnym akcjonariuszem firmy Yawal oszukanym przez spółkę z którym nikt się nie liczy, akcje spółki nabywałem bardzo dawno temu znacznie przepłacając bo mam średnią aż w okolicy 11,67 zł, cena 5.99 jaką oferuje spółka jest dla mnie ceną śmieszną, powiem uczciwie - gdyby ktos dał mi tyle ile zapłaciłem / już kilkanaście lat chyba temu ?? / oddał bym to zapomniał o YWL. ale słyszę od Was o emisji co oznacza że nigdy tych akcji już nie sprzedam.
Jeśli zrobią przymusowy wykup, to sprzedaż, tzn. bank Ci was weźmie akcje i przeleje pieniądze. Pytanie tylko ile dadzą, bo jak 6 zł, to słabo... dla Ciebie, ja będę miał 50% zysku.
jakie akcje mi weźmie bank skoro nie mam już tych akcji zdeponowanych w banku, a skoro masz taki już zarobek to powinienes oddać i cieszyć się zarobkiem