• Emisja Autor: ~michal0110 [83.8.204.*]
    Jak myślicie zrobią emisję i jak już będą mieli >90% to zrobią przymusowy wykup?
    Tylko jaką wtedy dadzą cenę to jest pytanie...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.238.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Emisja Autor: ~gc [89.229.210.*]
    co by nie zrobili to tylko po to aby wydoić drobnicę, ale emisja akcji jest kosztowna no i czy spolka zdjęta z giełdy może emitować kolejne akcje. czemu nie emitowali jak byli na giełdzie
  • Re: Emisja Autor: ~Akcjonariusz [87.206.51.*]
    Panie Wielonickowcu - zwracam honor, po namyśle i analizie ostatnich Pańskich postów dochodzę do wniosku, że nie ma Pan za wiele wiedzy nt. prawa, zatem nie jesteś Pan raczej prawnikiem firmy Yawal
  • Re: Emisja Autor: ~wielonick [89.229.210.*]
    to prawda, jestem tylko drobnym akcjonariuszem firmy Yawal oszukanym przez spółkę z którym nikt się nie liczy, akcje spółki nabywałem bardzo dawno temu znacznie przepłacając bo mam średnią aż w okolicy 11,67 zł, cena 5.99 jaką oferuje spółka jest
    dla mnie ceną śmieszną, powiem uczciwie - gdyby ktos dał mi tyle ile zapłaciłem / już kilkanaście lat chyba temu ?? / oddał bym to zapomniał o YWL. ale słyszę od Was o emisji co oznacza że nigdy tych akcji już nie sprzedam.
  • Re: Emisja Autor: ~michal0110 [83.20.159.*]
    Jeśli zrobią przymusowy wykup, to sprzedaż, tzn. bank Ci was weźmie akcje i przeleje pieniądze.
    Pytanie tylko ile dadzą, bo jak 6 zł, to słabo... dla Ciebie, ja będę miał 50% zysku.
  • Re: Emisja Autor: ~jw [89.229.210.*]
    jakie akcje mi weźmie bank skoro nie mam już tych akcji zdeponowanych w banku, a skoro masz taki już zarobek to powinienes oddać i cieszyć się zarobkiem
  • Re: Emisja Autor: ~kp [89.229.217.*]
    Nie wiecie czy my jako drobni inwestorzy możemy kupić nowa emisje akcji po 5,99 ktorą na tyle wycenia zarzad
  • Re: Emisja Autor: ~Pikus [37.248.166.*]
    Jaką emisję???!!!
[x]
YAWAL -0,71% 3,46 2015-10-26 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.