dlaczego karol_n czuje tak duzy lek przez synem felczera ? Chetnie pisze o tym jaka z niej wernychora ale unika jak ognia tematow zwiazanych z synem felczera ? Karol_n ty sie tak bardzo boisz syna felczera czy dzialasz na jego zlecenie ? Ktora z prawd droga wernychoro ?
Moze popiszemy cos o przekretach, ktore cala grupa syna felczera robila ? Zwlaszcza na koniec.
asdf średnio mnie interesuje czy jest stronnicza czy nie. Przyniosła kilka informacji dla nas a to ważne. Faktycznie trzyma stronę syna felczera i przedstawia tylko część historii ale czy to na koniec dnia ważne ? Masz jakieś info od ludzi z DeTePe ? Dobrze, że jest karol_n
A może asdf_n działa na zlecenie KRULA? Tu tylko odważni anonimowi. A projekt „Viatoll” to najlepsze określenie ostatnich miesięcy - jedna wielka bajka KRULA.
Wspaniale że urosłam do rangi Natalii Siwiec tureckiej telenoweli p/t "CITG i okolice"....ASDF_N: Dziekuję że wyłuskałeś moje cycki z tłumu jak kamerzysta TVP Sport na trybunach Euro 2012....
A teraz do rzeczy: Akurat ja byłam postrzegana jako poślednia klacz ze stajni Prezesa Banku Zbożowego, nie jak Kolista co ja na Wielką Pardubicką Prezio wystawiał. Syn Felczera traktował mnie wyraźnie jak 5 koło u wozu. Czy sie go boję? Mam do niego NIEZMIERNY SZACUNEK za to jak potrafił wpłynąć na firmę oraz za to, że WYCZUŁ SPADKI W CAŁEJ BRANŻY.
Wiecie na czym polega profesjonalizm Syna Felczera? Na tym że kupił nisko a sprzedał wysoko. Odwrotnie jak jak Prezes Banku Zbożowego: kupił wysoko a sprzedaje nisko.
CZY Syn Felczera ZROBIŁ Prezesa Banku Zbożowego? Nie sądzę. Prezes miał ponad rok, aby odwrócić kartę, a zamiast tego cieszył się jak małpa, że robi interes życia. Jest sam sobie winien.
Czy jestem stronnicza? Syn Felczera nigdy mnie osobiście nie oszukał, nie był grubiański....Prezes Banku Zbożowego to Siara Siarzewski. W tym sensie jestem stronnicza.
karol_n ale ty jesteś naiwna albo masz cel w kryciu syna felczera. Syn felczera razem z kompanem mieli połowę udziałów, które ma prezes banku zbożowego. Syn felczera stracił prawie50% na sprzedaży udziałów w Cube.ITG. Kupował po ponad 15 a sprzedawał za nieco ponad 6. Czy wykorzystał okazję ? Oczywiście, że tak. Syn felczera ze swoją kompanią lemingów wyprowadzili z firmy ciężkie pieniądze i sprzedali truchło. Brałaś w tym udział ? Fajnie było dostawać za to kaskę ? Poczytajcie choćby o MCSI i Wojterkowskim. Cube świadomie wpłynął na rafę pod nazwą ustawka do wyprowadzenia pieniędzy przez MCSI. Byłaś w środku ? To musisz o tym wiedzieć. Czemu tak wybiórczo piszesz ? Nie uważam prezesa banku spółdzielczego za kolegę ale to taki sam krętacz jak twoja wierna ekipa syna felczera.
To ciekawy temat, KRUL był w stałych kontaktach z Wojterkowskim i kręcił z nim swoje lody. Ja chcę jednak wierzyć w nadzorcę i komisarza - mają w czym i czego szukać. Można się też zwrócić do trzyliterowych służb bo zdaje się KRUL ma tam grubą teczkę.
Gruba teczka Prezesa Banku Zbożowego (PBZ) w 3Literach?
Od dawna wiemy, że Prezio to raczej sam jest częścią 3Liter. Myślicie może, że to zbieg okoliczności, że jeden z KLUCZOWYCH dymał dla PBZ będąc 3Literami?
"Niemniej jednak osobiście sporządziłem notatkę na temat niepokojących zachowań zarówno dla kierownictwa resortu, jak i dla CBA. Byłem zdumiony niektórymi stwierdzeniami urzędników, którzy przecież powinni być świadomi, że takie zachowania są niedopuszczalne, a także tego, że mają do czynienia nie tylko z urzędnikiem, ale i funkcjonariuszem policji. Do pracy w CSIOZ zostałem oddelegowany z pionu przestępstw gospodarczych. Dziś jestem na emeryturze, ale podczas pracy w CSIOZ pozostawałem funkcjonariuszem, o czym większość pracowników doskonale wiedziała."