Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,48 zł , zmiana od tamtej pory: -59,38%

ODPOWIADAMRe: dlaczego karol_n czuje tak duzy lek przez synem felczera ?

Wspaniale że urosłam do rangi Natalii Siwiec tureckiej telenoweli p/t "CITG i okolice"....ASDF_N: Dziekuję że wyłuskałeś moje cycki z tłumu jak kamerzysta TVP Sport na trybunach Euro 2012....

A teraz do rzeczy: Akurat ja byłam postrzegana jako poślednia klacz ze stajni Prezesa Banku Zbożowego, nie jak Kolista co ja na Wielką Pardubicką Prezio wystawiał. Syn Felczera traktował mnie wyraźnie jak 5 koło u wozu. Czy sie go boję? Mam do niego NIEZMIERNY SZACUNEK za to jak potrafił wpłynąć na firmę oraz za to, że WYCZUŁ SPADKI W CAŁEJ BRANŻY.

Wiecie na czym polega profesjonalizm Syna Felczera? Na tym że kupił nisko a sprzedał wysoko. Odwrotnie jak jak Prezes Banku Zbożowego: kupił wysoko a sprzedaje nisko.

CZY Syn Felczera ZROBIŁ Prezesa Banku Zbożowego? Nie sądzę. Prezes miał ponad rok, aby odwrócić kartę, a zamiast tego cieszył się jak małpa, że robi interes życia. Jest sam sobie winien.

Czy jestem stronnicza? Syn Felczera nigdy mnie osobiście nie oszukał, nie był grubiański....Prezes Banku Zbożowego to Siara Siarzewski. W tym sensie jestem stronnicza.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.