Ja proponuję zrobić to co zrobiliśmy na Gobarto : Policzmy się i zobaczymy ile nas jest. Jeżeli komuś się nie śpieszy niech w poniedziałek wystawi akcje na sprzedaż np. po 6 zł lub więcej. Nam to pięknie na Gobarto wypaliło. Ja swoje 10 k wystawię na poniedziałem z terminem np. do końca tygodnia. Jeżeli się okaże ,że jest nas dużo to damy sygnał reszcie.Mi się nie śpieszy a pamiętam jaki numer miałem z Zasadą SA. zostałem z akcjami to wyjściu spółki z giełdy , płacili mi dywidendę przez 2 lata aż wreszcie odkupili akcje po negocjacjach telefonicznych ze mną. Wiec spoko. Akcji nie mogą UMORZYĆ komuś. Mogą tylko umorzyć te skupione. Nie panikujcie. Napiszcie co myślicie w tym temacie.
Michał, daj spokój. I tak jesteś dzianym gościem. Co cię zbawi te kilkaset milionów. Stary już jesteś, do grobu tego nie zabierzesz, a możesz uszczęśliwić biedaków z ulicy. Nie bądź chytrus!
W poniedziałek spadnie ponizej ceny skupu. Ulica nie ma nic do gadania. Grają duże Fundy i MŚ,reszta to mięso armatnie. Ja sprzedaje po 4.90 i żegnam się z tą spółka
moje pytanie czy kogs czyta przepisy zanim zacznie grac na GPW
nie traci sie akcji po wyjsciu z GPW dalej się jest AKCJONARIUSZEM ALE JUZ NIE NA GPW. akcje zostaną wycofane z GPW ale dalej jesteś AKCJONARIUSZEM SPÓŁKI wszystkie dywidendy itp dalej dostajesz jest tylko utrudniona informacja o firmie bo już nie ma obowiązku informowania o działalności na GPW
bardzo proszę o poszerzenie wiedzy , bardzo prosto proszę korzystać google