• 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~K9 [188.146.43.*]
    Zgodnie z umowa sprzedano 500k akcji Arkadiusz Patrys w celu pozyskania kapitalu dla spolki....a wiec kolejny klocek do ukladanki.....czas i cierpliwosc...
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~yoda [213.227.99.*]
    Czyli co... główni muszą sprzedać, żeby emisja się odbyła? ktoś chce przejąć nową emisję i od razu mieć większość na WZ? Sam nie wiem co o tym myśleć...kurs już wrócił na dno sprzed wybicia a prezesi akcje sprzedają
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~gracz [91.188.117.*]
    wg mnie prezesi to kula u nogi tej spółki. Ktokolwiek inny niż oni to wg mnie kurs +100% w góre...
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Obserwator [65.27.229.*]
    Ponad 5% akcji. Ktos sie musi ujawnic w akcjonariacie.... Ciekawe kto
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Spekulant [87.206.51.*]
    nie jest jasne, czy poszło do 1 podmiotu czy do wielu - od tego zależy, czy ujawni się nowy akcjonariusz, wygląda na to, że poszło to poza rynkiem regulowanym, bo taka cena nie była tu dawno widziana
    Ponadto Patryasowi zbliża się okres zamkniety - 2 tygodnie przed publikacją raportu kwartalnego - czy timing transakcji ma jakiś związek z tym?
    Przeczuwam, że koniec nadchodzi szybko. Pytanie czy będzie to koniec firmy, czy koniec tej degrengolady... z poprawą wyników operacyjnych chyba to się nie wiąże
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Akcjonariusz [188.146.105.*]
    Po co ktoś kupuje po cenie 0,8?
    Po co wszedł do rady Pawłowski Albin Członek RN 2017-05-22 LOGZACT - Przewodniczący RN(dziś ponad +4%)
    Po co wszedł do rady Głuchowski Andrzej Członek RN2017-03-15
    Na tonący statek?? Ma to sens??
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Obserwator [208.54.90.*]
    Musi nie musi mieć sensu. Na forum są tacy co naganiaja na spadki i tacy co naganiaja na wzrosty. Tacy co mają osobiste porachunki ze spółki i tacy co chcieliby fortunę w parę dni zbic. Tak więc wiele postów pewnie sensu nie ma ale mają cel...
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Pol [78.154.70.*]
    Wszyscy trzymają , wiec prezesik pogonił , nie było wyjścia....
    Ja bym do tego dodał jeszcze decyzję walnego z początku roku że spółka nie może pozbywać się know how. Tak jakby potencjalny inwestor czuwał aby szefostwo nie wyszło z zabawkami zostawiając puste biurko. Podoba mi się też że nie robią emisji groszowych dla zaczerpniecia dwóch oddechow. Raczej dociskają zarząd aby oddał im istniejące akcję w atrakcyjnej cenie. Każdy miesiąc to coraz większą frustracja obecnego zarządu. Mają niż na gardle. Nie wiadomo co z obligacjami. Nie ma komunikatów o polowaniu. Spółka już dawno powinna złożyć wniosek o upadłość a tego nie robi. Dziwne to...
    O rolowaniu miałem na myśli. Obligow raczej nie splacaja a nikt nie wnioskuje o upadłość
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~neo [88.156.121.*]
    Do czasu...
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~nk [193.0.66.*]
    Neo, jakie do czasu? Wierzyciele nie mają litości i nie czekają.
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Graff [31.0.34.*]
    Bo może obligatoriuszami są prezesi...? Być może nowy inwestor żąda uregulowania tych obligacji w ich posiadaniu? Narzędziem tych zadań może jest niegospodarnosc prezesów?
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~K9 [79.185.221.*]
    Widze ze w koncu ktos rozumny wpadl ....ze prezesi mieli maszynke do zarabiania po 11-12% w skali roku i wiekszosc w swoich rekach....
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~Kici [188.146.45.*]
    Niech sobie każdy robi co chce. Ja sprzedałem, jestem wk#%%^ny na tych ciulików z zarządu, a mądrale robiący interes życia i tak nie posłuchają. Nie wiem, czy ktoś to kupi co zostało ze spółki (nazwa i licencja) i czy jest to coś warte. Wiem na pewno, że nie działają, nie mają ludzi i komputerów, co widziałem na własne oczy.
    Dla mnie spółka w upadłości i nic dobrego już nie nastąpi, a tych kretonów powinno się zgłosić do KNF-u. A może sprzedał akcje znajomemu, żeby poszło info, że niby warci 80gr plus, a ten znajomek upchnie w rynek? Nieważne, mam to gdzieś, każdy ma telefon, czy może sam podjechać, zresztą raport niedługo, jak nawet nakłamią to matematyki nie oszukają...
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~K9 [83.24.226.*]
    Zgadzam sie z kolega,ale pewne zeczy mi nie pasuja abym mogl firme calkowicie przekreslic...pisalem przed tym ruchem styczniowym troche mialem wtedy 35k wiec i zarobek byl przedni z malego kapitalu..dzis mam tylko 20k (2%portfela i jedyna firma z nc)wiec nie ma stresu.ale cos mi tu poprostu smierdzi,naj..oddam czesc zysku styczniowego...pozdrawiam
    ciekawe czy rynek jest w stanie wchlonac taka ilosc na sprzedazy. jesli nie to za chwile groszowka..
  • Re: 500 k po 0,8 sprzedane Autor: ~alojzi [79.185.219.*]
    też tak sadze
    czuc w powietrzu nerowa sprzedaz. poczekamy pare dni i bedziemy ponizej 30gr.. stety niestety
  • Re: Otwór bez dna... Autor: ~Pesymista [185.104.186.*]
    bo nie wiem czy zdąży spaść do 0.01 czy prędzej zniknie z rynku.Ładnie Wam tu nawrzucali i dużą część osób wyleczyli z giełdy.
  • Re: Gdzie te zawody... Autor: ~Laura [177.67.82.*]
    wciskania papieru nawet bez zapachowego za 40krotność ich wartości?
  • Re: Gdzie te zawody... Autor: ~K9 [83.24.226.*]
    Przeczytaj prospekt emisyjny to sie dowiesz kto i po ile obejmowal...wiec nie pisz glupot...
  • Re: Gdzie te zawody... Autor: ~Kici [188.146.45.*]
    To mogła być dobra spółka, ale ją ci kretyni położyli przez butę i niekompetencję. Tak to jest jak zarząd jednocześnie ma za dużo akcji. Ryzyko było duże, tym razem się nie opłaciło. Life goes on...
  • Re: Gdzie te zawody... Autor: ~K9 [83.24.226.*]
    Jeszcz trzeba czasu....
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.