Prawda wyjdzie na jaw, musza raportować w ESPI o zmniejszeniu zaangażowania (czyt. wywalaniu akcji). Czy to robi Aegon, czy Bokuny, czy banki, dowiemy się już niedługo. Może jest jakiś trup w szafie związany z Astaną?
50 % spadek w cztery sesje nie bierze się znikąd! Zaciśnijcie mocno poślady!
Mam nadzieję, że wasze zakupy powstrzymają spadki i zostaniecie bohaterami. Osobiście będę wnioskował o medal dla was. Medal Kapituły Latryny Wielkiej!
Dnia 2017-10-25 o godz. 08:16 ~aaa napisał(a): > A ja sobie dzisiaj kupie
jeżeli dokupiłeś to gratuluję wyczucia - ja miałem ochotę dokupić pakiecik ale nie odważyłem się. Ale i tak się cieszę że podrożało bo mam kupowane jeszcze m.in. po ok 9,5 i fajnie by było gdyby eko nie przestało drożeć
Gościu jesteś nie w porządku.Wczoraj naganiales na spadki.Kupiles rano później chwaliles się że zarobiłes 60gr.Teraz naganiasz znowu na spadki.Co z siebie robisz szybki Zenek?
Bolek jutro będzie cofka. Mecenas będzie od samego rana męczył o odbiciach zdechłego kota itp. Ja na końcu dnia oddałem. Myślę ze jeszcze nas powiozą w dół.
O tobie jaja pisałem.Oszukiwanie to jest dla ciebie głos rozsądku.Nie ośmieszaj się.Sprzedales to trzeba naganiac na spadki żeby kupić taniej.Chyba nie
Dnia 2017-10-25 o godz. 19:03 ~aaa napisał(a): > Bolek jutro będzie cofka. Mecenas będzie od samego rana męczył o odbiciach zdechłego kota itp. Ja na końcu dnia oddałem. Myślę ze jeszcze nas powiozą w dół.
może będzie jednak inaczej niż przewidywałeś - póki co cena jest wyższa niż wczoraj, ale to i tak jeszcze sporo niżej niż placiłem