Nie przejmujcie się :) Nikt Wam tych akcji nie ukradł :))), za parę chwil będą na Waszych rachunkach :)) Z drugiej strony widać ciśnienie na realizacje zysków...Jeśli sternik nie będzie tego odbierał , to spadniemy poniżej 1,50 zł ...Takie moje zdanie...Popytu nie ma żadnego i jak w rynek ten papier pójdzie to ...fiu fiu...
nie straszcie..ciśnienie to mają drobni, zapomniałeś że to grubasy obejmowali emisję,szacuję że min70 % emisji objęli grubasy, może nawet ujawnią się nowi więc z 11,5 mln nowych akcji nie będzie podaży większej niż 3 mln i to rozłożonej w czasie, imo nie spadnie niżej niż 1,80zł..
no właśnie, też tak sobie myślę że z tej całej emisji to może się wysypać kilku drobnych, a grubi będą trzymać dalej, a nawet jak któryś z grubych będzie chciał wyjść to zrobi podbitkę, bo inaczej nie będzie miał jak sprzedać
mam trochę akcji dopuszczonych do obrotu i zastanawiam się czy je sprzedawać, czy trzymać, jeśli akcje nowej emisji nie zostaną dopuszczone do obrotu przed raportem, a ten będzie ciekawy, to sprzedając akcje teraz zostanę z ręką w nocniku.....
sprzedawać raczej nie będę, ale na kupno poczekam, jeśli większość myśli podobnie to nie ma obrotu
a patrząc na szeroki trzeba się cieszyć, że trendy omijają MIRkę szerokim łukiem :))))
Teraz ktoś postanowił, żebyśmy wrócili do ogólnogiełdowego trendu zrzucając kilkaset akcji. Płynność nie była nigdy naszą silną stroną, ale po cholerę takie akcje robić? Nie mam pojęcia.