• Teoria spadków Autor: ~skryba [94.254.131.*]
    A może chodzi o to aby tanio wejść w obligacje?
  • Re: Teoria spadków Autor: ~ekonom [82.177.95.*]
    Nie. Chodzi o to, by gruby pozbył się akcji w miarę dobrej cenie a was ubrać w nie na długie lata, vide swój - kupno po 12 zł i szaleńcza nagonka na wzrosty. Po dzisiejszej sesji zostanie mu 50 % kapitału wejściowego.
  • Re: Teoria spadków Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2017-10-24 o godz. 08:48 ~ekonom napisał(a):
    > Nie. Chodzi o to, by gruby pozbył się akcji w miarę dobrej cenie a was ubrać w nie na długie lata, vide swój - kupno po 12 zł i szaleńcza nagonka na wzrosty. Po dzisiejszej sesji zostanie mu 50 % kapitału wejściowego.

Mnie straszysz mnie ja nie sprzedam tych akcji jeszcze długo twoje strach na mnie nie działają w przyszłym roku ten jak piszesz kapitał wszystko odrobi z nawiązką.
  • Re: Teoria spadków Autor: ~kristofer58 [79.184.253.*]
    Dnia 2017-10-24 o godz. 08:48 ~ekonom napisał(a):
    > Nie. Chodzi o to, by gruby pozbył się akcji w miarę dobrej cenie a was ubrać w nie na długie lata, vide swój - kupno po 12 zł i szaleńcza nagonka na wzrosty. Po dzisiejszej sesji zostanie mu 50 % kapitału wejściowego.

Totalne bzdury.
  • Re: Teoria spadków Autor: ~kemot [217.98.81.*]
    Muszę się wtrącić.....już dziś odrobimy...bez odbioru.
    Swój dzięki Tobie na Fuidzie trochę zarobiłem. Dziękuje ( Zakupy 0,7. Sprzedaż 1,6)
    Tutaj też jestem zapakowany pod korek
  • Re: Teoria spadków Autor: ~smerf [77.253.75.*]
    Zobaczcie wpisy 82.177.95 co piec minut zmienia nick kiedyś ostrzegłem go ze jest to niezgodne z prawem a on dalej swoje uwaza się za bezkarnego czas udowodnić mu ze się myli wiec kolego masz to jak w banku
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.