W mojej ocenie w tej chwili mamy do czynienia z akumulacją , wskazują na to cienie popytowe z bardzo dużym wolumenem, w mniejszej skali, taka jest mechanika rynku, żeby pchnąć cenę w górę trzeba wywołać płynność a więc zepchnąć cenę w dół i kupić jak najtaniej, dlatego też ja swoje pozycje trzymam
to już jest stan choroby psychicznej wywołanej ogromna strata, ciagle się widzi akumulację i chęc odebranie akcji leszczom, niestety to podtsawowy krok do wyzerowania konta
Gdyby strzelali "z armaty" spread świec nie wyglądał by tak jak wygląda, świeczki powinny być duże na bardzo dużym wolumenie, proszę przejrzeć świeczki w skali 5min , jakie są spready i jaki jest wolumen :) miłego analizowania
analizujcie sobie cienie, co chcecie fakty są takie że przy gigantycznych obrotach w trzy sesje padło z 10,6 na 7,9 pln/szt jak dla was to jest akumulacja to gratuluję poczucia humoru :-)
Hmmm a kiedy sie robi akumulację?? Przy wzrostach ? a może przy spadku 2%?? Jeszcze raz podkreślę że to jest moja ocena i nikt się z nią nie musi zgadzać :) kto chce niech sprzedaje kto chce niech kupuje, każdy ma swój rozum i własną analizę (chyba że ktoś się sugeruje tym co się piszę na forach)