Wczoraj padło najważniejsze wsparcie na 9,3 zł, które tworzy linię trójkąta po dołkach z 2015 i 2016 roku. Tygodniowy interwał fatalnie zamknęła czarna świeca. Powstał bardzo mocny sygnał sprzedaży, niemal 12 % spadek odbył się na ogromnych obrotach, po drodze zaliczając dolne widły.
Można było obserwować że na niższych poziomach nie było płynności, większe zlecenia kupna były od razu zasypywane, co można interpretować, że z akcji wychodził ktoś większy.
Członkowie słynnej już Rodziny opuścili Radę Nadzorczą żeby nie raportować zbycia akcji. Zysk ze sprzedaż akcji zamienią na obligacje - ot i cała tajemnica. Niestety, jest to scenariusz wysoce niekorzystny dla drobnych.
Dnia 2017-10-21 o godz. 08:50 ~xyz napisał(a): > Ta może od razu leci na 0 zł weźcie się ogarnijcie
na zero nie, bo do bankructwa jeszcze troche brakuje ale jakbyście potrafili stanąć z boku to byście zrozumieli że spółka która od trzech lat przynosi straty, rozwadnia kapitał i zadłuża się na potęgę nie jest warta 104 mln zł, ba, to jakiś matrix 50 mln i to w porywach tak więc 5 zł to jest na dzisiaj w miarę (trochę naciągana) wycena
Długoterminowy trend spadkowy ma się dobrze. Właśnie się rozwija i przyspiesza. Nie ma najmniejszych przesłanek, by teraz otwierać pozycję. Ze spółki wychodzi gruby kapitał w postaci albo funduszy, albo właścicieli a ty mówisz o zmianie trendu? Emocje przysłoniły ci rozsądek, xxx.
Chodzi mi o to ze w takich momentach jest duży wolumen i można spore ilości zebrać..jedni wychodzą inni wchodzą jak będzie sygnał o zmianie trendu to kurs będzie znacznie wyżej... ja trzymam długoterminowo
Ich nicki każdy zna,są skompromitowani,by się uwiarygodnić używają cudzych nicków myśląc że nie zostaną rozpoznani,metoda rynsztokowa,normalny człowiek tak się nie zachowuje.
Cześć kristofer58, dzięki tobie i czwartkowi, poznajecie tym baranów Już dzisiaj jednemu dałem odprawę o końcówce nicka ...33, teraz drugi przygłup o końcówce nicka ...237 z 18,38, ciekawe, że mnie się to nie przytrafiło
Kandydaci do "wrogiego przejęcia" EEX- koń by się uśmiał. Z czym do ludzi