Dokładnie , to już przerabialiśmy... Co więcej, Panowie z Neumannbrown nie kupili ,a dotstali pakiet 5% akcji w zamian za rebranding marek i co....gó..o :))) To też był jakiś przekręt z Rubiconem chyba ...Już później nikt , nigdy tego nie rozliczył ,a Panowie żadnej pracy nie wykonali. Także tak jak już napisałem , tego typu informacje nic już nie znaczą ...,jak na razie są tylko dużym kosztem dla firmy ,a co z tego będzie ??? Oby nie wielkie gó..o :))))
Jak to nie rozliczył ? Nowakowska jak wróciła do spółki w 2014 to musiała spłacić kilkaset tysięcy niespłaconych faktur za doradzanie agencji. :-)))
w przyszłym tygodniu obstawiam raport, ze agencja code obejmuje pakiet akcji w MIR.
Chodziło mi o to ,że nierozliczone w sensie....prawnym etc. , bo to, że kasa spółki poszła w błoto , to oczywiste :))))) Mam nadzieję ,że to koniec już przekrętów na tej spółce...Osoba Pana K. jest jakimś gwarantem ,ale być może jestem naiwny...Czas pokaże.
Pana K może tak, ale panów T i pana S. to już niekoniecznie. Mnie martwi powtórka z historii. Opakowanie i design jest bardzo ważne, ale czy bez dystrybucji w FMCG da się zarobić na tym? Code przygotuje piękne flakony dla perfum Chopin, czy Miraculum, bo pewnie to ich najbardziej kręci pochwali się tym na świecie. Dostanie jakieś nagrody..... Miraculum zapłaci za usługę, formy, reklamę i dystrybucje, więc będzie miało wysokie koszty i jakieś przychody a agencja same zyski... ale kto bogatemu zabroni na takie zabawy...? Tylko skoro w Mirze nie ma działu marketingu tak jak w każdej porządnej firmie kosmetycznej to nie ma co się dziwić, ze szukają pomocy. Eris tez raz wziął mega agencje reklamową która zajęła się strategią dla marki Currara i o mało nie wywrócili się ( bo tyle to kosztowało). Trzymamy kciuki.
Dnia 2017-10-21 o godz. 09:02 ~Elala napisał(a): > Pana K może tak, ale panów T i pana S. to już niekoniecznie. Mnie martwi powtórka z historii. Opakowanie i design jest bardzo ważne, ale czy bez dystrybucji w FMCG da się zarobić na tym? Code przygotuje piękne flakony dla perfum Chopin, czy Miraculum, bo pewnie to ich najbardziej kręci pochwali się tym na świecie. Dostanie jakieś nagrody..... Miraculum zapłaci za usługę, formy, reklamę i dystrybucje, więc będzie miało wysokie koszty i jakieś przychody a agencja same zyski... ale kto bogatemu zabroni na takie zabawy...? Tylko skoro w Mirze nie ma działu marketingu tak jak w każdej porządnej firmie kosmetycznej to nie ma co się dziwić, ze szukają pomocy. Eris tez raz wziął mega agencje reklamową która zajęła się strategią dla marki Currara i o mało nie wywrócili się ( bo tyle to kosztowało). Trzymamy kciuki.
Znam jedną fajną osobę co podziwia pana K, a nie lubi panów T i pana S. Ja mam zupełnie odwrotnie. :)))
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego :))))
Jeżeli Code jest odpowiedzialne za wzrost akcji Amica lub rozpoznawalność Konrada z reklam NN, to może być ciekawie. Warto zobaczyć ich stronę internetową i co robili.
Dnia 2017-10-21 o godz. 11:22 ~bywalec napisał(a): > Od poniedzialku w notowaniach Miraculum u "w nowej czcionce,pogrubione i podkreślone"...i już nas dostrzegą !!!
mogę się założyć, że najbliższy tydzień pijarowo będzie należał do MIRki :))) zobaczymy czy wczorajszy news będzie miał odzwierciedlenie na kursie akcji :)))
jeśli kiedyś Chopin będzie miał taką reklamę w tv jaką ma teraz Amica to będzie lepsza niż najnowsza reklama Chanel
Bywalec, w Miraculum nie U tylko M jest najważniejsze i nam nadzieje, że nowa agencja go nie zmieni :)))
Dnia 2017-10-21 o godz. 10:44 ~Elala napisał(a): > Agencja reklamowa od design odpowiedzialna za kurs akcji??? No tego jeszcze nie grali na rynku:-))))) w końcu coś nowego.
Elala, wiesz że na giełdzie sprzedaje się marzenia, dobrze opakowane marzenia sprzedaje się lepiej i drożej. :))))
no no. spekulanci giełdowi będą w niebie. szczególnie Ci co mają dostęp do informacji. Panowie Tuora bedą zarobieni. zabawa będzie na akcjach pierwsza klasa.:-)
Elala, z Tuorami się świetnie zarabia. Spójrz na wykres Cormay, jeśli MIRka podobnie pójdzie w górę z 2 zł na 17 zł to zamiast Corollki kupię sobie BMW :))))
Jeśli na MIRkę wejdą spekulanci to tylko dobrze dla drobnych akcjonariuszy, do tej pory kupował tylko zarząd i grubasy między sobą. Jak wejdzie spekuła to drobni akcje które nabyli w emisji będą mogli sprzedać z dużym zyskiem, jak nie wejdzie po asymilacji kurs spadnie. :(
Spekuło przybywaj!!!! Muszę zrealizować zyski, żeby rozliczyć stratę jeszcze w tym roku.
A gdzie Ty widzisz te 17 zł na Cormay? Dawno i nieprawda. Wejdą spekulanci to i spekulanci zarobią a tłum zostanie ubrany. Niemniej trzymam kciuki za Mirę. Za fundamenty. Avanti Miraculum
Nie martw się, historia lubi się powtarzać :)))) kup akcje i patrz jak przybywa Ci kasy na rachunku. :))))
Idzie moda na firmy kosmetyczne. Amen lub Avanti co komu pasuje :)))