• Sypanie czy zbieranie Autor: gurusamaprawda [89.64.30.*]
    Jak widać popyt nie może wygrać, co to się dzieje!!! Ja osobiście zaliczyłem pierwszy minus od tylu lat na eex. Więc morał z tego czas szykować kasę na ostatecznie dobranie i zakopanie tego na kolejne lata.

P.S Trzeba uciekać za granicę z kapitałem, tak coś czuję.
  • Re: Sypanie czy zbieranie Autor: ~reventon_wro [62.141.215.*]
    ręce opadają
    mają ogłosić upadłość żebyś zrozumiał że spółka jest w gigantycznych tarapatach i nie ma tu żadnej mafii, ani spółdzielni
    rynek tak ocenił spółkę po tragicznych wynikach a rynek to nie ty i tobie podobni, którzy coś tam sobie wymyślili, ze jest fajnie
    nie jest, brak kasy, brak zysków, brak płynności - spółka stoi na krawędzi, zrozum to wreszcie
  • Re: Sypanie czy zbieranie Autor: ~Virtuoz [109.91.34.*]
    reventon masz akcje EEX czy nie?
  • Re: Sypanie czy zbieranie Autor: ~Lolo [89.64.30.*]
    Czlowieku jak stoi na krawedzi to ja bym zebral ludzi co maja 100mln zgarnal akcje z rynku i sprzedal ja za 129mln tyle ile jest warta
  • Re: Sypanie czy zbieranie Autor: ~kurdemol [188.146.41.*]
    Z kredytami coraz trudniej sie wyrabiać i je rolowac pod koniec roku to już o obligach myślą.

a w kasie 42 Tysiecy PLN, to przecież leszcze na bankierze czesto mają wiecej a oni wyceniani sa na 100 MLN PLN, poodczas gdy zobowiazania krótkoterminowe coraz mocniej przekraczaja aktywa obrotowe w których wiekszośc to zapasy kulek. nadwyzka zobowiazań nad aktywami obrotowymi to juz prawie 110 MLN

Aż dziw ze to tak długo sie trzymało powyżej 10 PLN, ale jak widać czas końca ściemy nadchodzi.
    miało być nadwyzka zobowiazan krótkoterminowych , nad aktywami obrotowymi to prawie 10 MLn PLN, a nie 110 jak mi sie napisało w poście wyżej
  • Re: Sypanie czy zbieranie Autor: ~att [77.115.88.*]
    obniżyli koszty kredytowania, wrzucili do spółki 3 mln zalozyciele i za chiwle kolejne 3 mln z obligow
  • Re: Sypanie czy zbieranie Autor: ~att [77.115.88.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/5628357
    to wierchuszka musi miec ciepło w gaciach, skoro Jacek taki poemat napisał pod dofinansowanie na kwotę ok 400 K PLN HEHHE.

NIe ma co sie dziwić tej nerwowej reakcji i pisaniu to tym jak jest świetnie gdy kurs przebija bardzo ważne wieloletnie wsparcie, które jak się zobaczy na wykresie jest równiez linia szyi RGRa.

Co sie z tym moze wiązać jakie może być zasięg spadków , wystarczy pocztytać o formacji RGR .
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.