Jak widać popyt nie może wygrać, co to się dzieje!!! Ja osobiście zaliczyłem pierwszy minus od tylu lat na eex. Więc morał z tego czas szykować kasę na ostatecznie dobranie i zakopanie tego na kolejne lata.
P.S Trzeba uciekać za granicę z kapitałem, tak coś czuję.
ręce opadają mają ogłosić upadłość żebyś zrozumiał że spółka jest w gigantycznych tarapatach i nie ma tu żadnej mafii, ani spółdzielni rynek tak ocenił spółkę po tragicznych wynikach a rynek to nie ty i tobie podobni, którzy coś tam sobie wymyślili, ze jest fajnie nie jest, brak kasy, brak zysków, brak płynności - spółka stoi na krawędzi, zrozum to wreszcie
Z kredytami coraz trudniej sie wyrabiać i je rolowac pod koniec roku to już o obligach myślą.
a w kasie 42 Tysiecy PLN, to przecież leszcze na bankierze czesto mają wiecej a oni wyceniani sa na 100 MLN PLN, poodczas gdy zobowiazania krótkoterminowe coraz mocniej przekraczaja aktywa obrotowe w których wiekszośc to zapasy kulek. nadwyzka zobowiazań nad aktywami obrotowymi to juz prawie 110 MLN
Aż dziw ze to tak długo sie trzymało powyżej 10 PLN, ale jak widać czas końca ściemy nadchodzi.
to wierchuszka musi miec ciepło w gaciach, skoro Jacek taki poemat napisał pod dofinansowanie na kwotę ok 400 K PLN HEHHE.
NIe ma co sie dziwić tej nerwowej reakcji i pisaniu to tym jak jest świetnie gdy kurs przebija bardzo ważne wieloletnie wsparcie, które jak się zobaczy na wykresie jest równiez linia szyi RGRa.
Co sie z tym moze wiązać jakie może być zasięg spadków , wystarczy pocztytać o formacji RGR .