• Te glupie teksty Autor: gurusamaprawda [37.47.24.*]
    Typu Apel do rozwazajacych zakup itp o nie ja.

Ja akcje mam caly czas. I to za mniej, jakpisze mafia ze mnie powiesili na haku .

Tutaj macie zestawienie jak to wyglada, a wycena na poziomie, 119mln to kpina. https://www.inwestinfo.pl/analiza-finansowa/wyniki-finansowe/jednostkowe/ekoexport-727.htm
    Teraz to trzeba brac, slupy tylko skupuja, a miela tymi samymi akcjami caly czas.

Powiadam vrac, bi nastepny rok bedzie grubo

Ostatnio jak pisalem to wystrzelilismy technicznie I przebilismy sma I mielismy 19, wiec zapinac pasy trzeba wracac do gory.

Osobiscie sam dzisiaj wezme akcje
  • Re: Te glupie teksty Autor: swój [185.28.251.*]
    Dokładnie Guru i dlatego trzeba się logować, to jedno kliknięcie ,wtedy szybko odsiejemy ziarno od plew.
  • Re: Te glupie teksty Autor: ~mk_garbage [176.109.165.*]
    to samo pie lisz od co najmniej 3 lat
    ty swoje a real swoje
    denko wyłamane, teraz już pójdzie łatwiej
    obecność takich miernot jak swój i bardzo agresywne naganianie utwierdza mnie w przekonaniu że tu będzie koszmar jaki wam a nawet mi się nie śnił
  • Re: Te glupie teksty Autor: ~szczery [77.253.68.*]
    Fajnie że dobierasz też bym z chęcią dobrał ale inne wydatki i nie ma jak dobrać po taniości ale i tak mam syty pakiet. Latryna się dwoi i troi z tymi postami. Fajnie gdyby dziś poleciało na sporym wol a później tylko up up oczyściło by całkowicie kurs.
  • Re: Te glupie teksty Autor: gurusamaprawda [46.170.213.*]
    No teraz mogę powiedzieć, ze mam minus hehe od tylu lat, dlatego zbieram na nowo ;), pociąg zawrócił na chwile.
  • Re: Te glupie teksty Autor: gurusamaprawda [46.170.213.*]
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.