Stało się. Przełamano trwale barierę pozornie nie do przełamania. Psychologiczne i techniczne wsparcie 10 zł. Teraz 10 zł stanie się oporem i szklanym sufitem. Zawdzięczamy to zarządowi, który przez lata niespełnionych obietnic i polityki "skrótów myślowych" zrujnował zaufanie do spółki i utytłał nas brązem smolistym.
To już tak chudo w Latrynie. EEX ma się coraz lepiej z perspektywą zysku w każdym q od IV/17 W całym 2018 r osiągnie na 90% ponad 15 mln zysku. W następnym pewnie 2x tyle itp. Pokazuje to IIIq/17.
C/18 > 40 zł/a
Skąd takie biadolenie ? Za dużo "straszaków" kosztowała dzisiejsza sesja. Mnie wcale. W dalszym ciągu mam to co miałem wczoraj,trzymajcie zawacki
Dnia 2017-10-19 o godz. 17:29 ~ars napisał(a): > To już tak chudo w Latrynie. EEX ma się coraz lepiej z perspektywą zysku w każdym q od IV/17 > W całym 2018 r osiągnie na 90% ponad 15 mln zysku. W następnym pewnie 2x tyle itp. Pokazuje to IIIq/17. > > C/18 > 40 zł/a > > Skąd takie biadolenie ? Za dużo "straszaków" kosztowała dzisiejsza sesja. Mnie wcale. W dalszym ciągu mam to co > miałem wczoraj,trzymajcie zawacki
Rodzina powinna zostać rozliczona z tych wszystkich kłamstw, które doprowadziły do zanurzenia ust w kale. Dzisiaj zawieszono wielu na hakach, ci, którzy rano kupowali po 10,65 zł niech podziękują również tutejszym naganiaczom.
Jestem przerażony. Kupowałem grubo powyżej 17 zeta, więc nawet nie chce mi się liczyć ile mam w plecy. Wiem, że inni, jak gurusamaprawda, czy jas kupowali po 20 zł. Niech se dalej rodzina pożycza kasę, drukuje akcje i liściki pisze!
swój, trafiłeś jak klockiem w płot Jeśli chciałeś na EEX odrobić wtopę z Fluidu, to jak z deszczu pod rynnę. Przebiliśmy dzisiaj wieloletnie wsparcie i lecimy jak kamień w szambie. Chyba dzisiaj będzie pite jakieś 0,7 l, co?
Ależ chłopie ciesz się, że przebiliście - ale co? A ty robisz larum. Powiedz tak po ludzku, po co. Wygląda to na lęk i panikę z waszej strony. Spokojnie. Ja nie sprzedałem a trochę dokupiłem. Mnie to rai, jest ok. A dotychczasowe akcje sprzedam - zapewniam cię - drożej niż ty. O co chodzi