• i co teraz Autor: ~qqq [185.6.115.*]
    Co teraz, po wykluczeniu akcji z obrotu? Jest jakieś wyjście?

• Re: i co teraz Autor: ~gaga [83.7.5.*]
    tak jest rączka w szambie - jak była łatwo przewidzieć
  • Re: i co teraz Autor: ~qqq [185.6.115.*]
    podobno można u notariusza sporządzić akt sprzedaży ale jak to dokładnie wyglada to nie wiem, może ktoś bardziej wtajemniczony odpowie
  • Re: i co teraz Autor: ~Majkel [31.183.36.*]
    Możesz poprosić o pomoc tych co tak bronili prezes K., rozpisywali się jakie to wspaniałe inwstycje są robione i plany rozwoju ma firma. Pisałem i uprzedzałem (kiedyś, lata temu, pod innym nickiem), że: edukatix to był przekręt, inne inwestycje związane z kolegą prezesa K. (przypadkiem też nazywa się K.) tak samo wałki, jak i jacyś zaczarowani inwestorzy usa, srusa i inne austriaty - za którymi krył się w ten czy inny sposób pan prezes K. To wszystko było zwykłe wyprowadzanie kasy i teraz pan prezes K. ma spokój i pieniądze za granicą a inni zostali z wierzytelnościami lub nic nie wartymi papierami.

Wtedy byłem łosiem, głupkiem, naganiaczem itp. więc teraz kochane dzieci pocałujcie misia w ...

Jakby prokurator pytał to niestety nie pamiętam - pamięć kosztuje, a moja wiedza ma posłużyć do obsłużenia pana K. a nie żeby sobie ktoś odbijał jakieś groszowe straty i inne rachunki.
  • Re: i co teraz Autor: ~DoSądu [37.47.12.*]
    Tylko prokurator albo prywatna sprawa sądowa
  • Re: i co teraz Autor: ~Zygmunt [159.205.162.*]
    Jest... Takie samo jak z szamba
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.