Nie nastąpi. Spółka od około roku jest na prostej, warto zwrócić też uwagę, że zawarła ważne umowy np. z PZU. Możesz sprzedać za grosz jak się nie podoba zamiast zaśmiecać głupotami forum.
No i sprzedała, dość dziwne bo w tym kwartale spółka znowu na zysku... Nowe produkty, teraz uprawiają rolę (miejmy nadzieję, że zdrowa dla zębów). Mogła sprzedać komuś np. z rodziny albo babci na ike, żeby podatku od dywidend za 2 lata nie płacić. Ciężko powiedzieć co może powodować tą sprzedaż.
Bajarz jesteś. Kto przed NIEUCHRONNYM BANKRUCTWEM pozwala spółce zarabiać przez już drugi rok i księguje zyski?! To taki dobry samarytanin jest rozumiem i mimo bankructwa księguje zyski, żeby po bankructwie akcjonariusze mieli co zwindykować i jeszcze męczy się z tym 2 lata zamiast normalnie położyć spółę? Jakby chcieli bankrutować i powiedzieć papa, to wykazywaliby straty, to nie wymaga szczególnej inteligencji, żeby zauważyć.
Jedyną osobą która jak dotąd zero argumentów podała jesteś ty! Jedyne co ja podawałem to fakty i argumenty. Zresztą naganiaczem jesteś również ty bo piszesz non stop od ponad roku, ja pojawiam się na tym forum raz na rok. Pewnie sam kupujesz bo naganiasz na spadki i im więcej zyskownych kwartałów tym bardziej naganiasz.
Dobre, żyjesz w świecie iluzji , ani ja ani nikt inny nie kupuje . A fakty które podaje to że dwóch członków zarządu sprzedaje swoje akcje po groszu , a jak jedna z tych osób zeszła poniżej progu 5 % to reszt już nie ma obowiązku ujawniać . Ja chciałem odpisać sobie stratę od podatku i to wszystko . Bo sprzedać się tego nie da i nie będzie dało . To są fakty , kupić może to każdy po jeden grosz od kilku lat i niema chętnych . Przestań bujać w obłokach !!!