• inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~klient [193.222.135.*]
    Robyg nie radzi sobie z tym przedsięwzięciem. Sprzedaje największą działkę - rezygnuje po czasie z jednego z potencjalnie najdroższych etapów.
    Wszystkie terminy na oddanie etapów są już opóźnione o kilka miesięcy.
    Handlowcy klientom mówią, że nic nie wiedzą i prawie wszystko "zgodnie z planem", a budowa pokazuje zupełnie coś innego.
  • Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~foka [31.1.172.*]
    Dnia 2017-10-18 o godz. 11:58 ~klient napisał(a):
    > Robyg nie radzi sobie z tym przedsięwzięciem. Sprzedaje największą działkę - rezygnuje po czasie z jednego z potencjalnie najdroższych etapów.
    > Wszystkie terminy na oddanie etapów są już opóźnione o kilka miesięcy.
    > Handlowcy klientom mówią, że nic nie wiedzą i prawie wszystko "zgodnie z planem", a budowa pokazuje zupełnie coś innego.

podaj źródło informacji
  • Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~klient [89.72.119.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ROBYG-S-A-ROBYG-S-A-Zawarcie-umowy-ROBYG-S-A-Zawarcie-umowy-przedwstepnej-sprzedazy-nieruchomosci-przez-spolke-z-grupy-kapitalowej-ROBYG-S-A-7545794.html

najbardziej ustronna działka w tej inwestycji
  • Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~asdf [212.180.192.*]
    ja już się wyleczyłem z Robyga jak sobie poczytałem , dzwoniłem i faktycznie parfingi to platformy, okna drewniane, opinie w necie znaleźć ciezko jakąś pozytywną. Niżej wpis mieszkańca:

"Robyg to najgorsze dziadostwo, na folderach ładnie a potem najtansza płytka z marketu, najtańsze drzwi balkonowe drewniane i okna także które potem są niesczelne, nie wierzcie w to co oni piszą i w ich wizualizacje, potem robią w stulu bloków z lat 90', oszukują na czym się da, nawet kostki nie kładą tylko betonową kratkę. Najtansze okna , najtańsze drzwi, jakościowo reprezentują głęboki PRL, lepiej iść do innego developera zamiast utopić kasę u Robyga. Ponadto multum usterek i nie reagują na prośby ich usunięcia, czekają aż klient się zniecierpliwi bo kazdy już chce wykończyć sobie mieszkanie i dają protokół do pospisania o odebraniu lokalu. A klient jeleń niech sobie usterki sam usuwa bo jak podpisał protoków odebrania lokalu to już usterek nie będa usuwać. Ponadto Robyg stosuje u siebie zamiast normalnych parkingów - platformy ruchome, efekt jest taki że dużym autem nie zaparkujecje bo się ogranicznia rozmiarów, płacicie kolosalne sumy za prąd i konserwację platfrom bo to się ciągle psuje, czesto jest tak że platformy się zapsują z rana i poł osiedla nie może wyciągnac auta z platform i muszi iść na autobus/taxi. A rano kolejki na parkingu bo każdy chce wyciągnąć swoje auto bo każdemu się spieszy i wszyscy stoją jak te ciołki 15 minut w spalinach sąsiadów. Jak usłyszycie że parking jest na platformach ruchomych to uciekajcie jak najszybciej. Mieszkam 8 lat na osiedlu wybudowanym przez Robyga więc wiem co mówię."
  • Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~majkelo76 [89.64.29.*]
    Już tak nie naganiaj. Ja mieszkam ponad 10 lat w bloku wybudowanym przez Robyg i jestem bardzo zadowolony, więc jak ciężko ci znaleźć pozytywną opinię w sieci to ją już masz. A jeśli już decyzję podejmujesz na podstawie opinii na forum to w oparciu o moją możesz teraz kupić mieszkanie albo akcje Robyga, bo nie wiem o co ci konkretnie chodziło jak napisałeś że "wyleczyłeś" się z Robyga.

• Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~PonadRynkiem [91.227.212.*]
    Jakiś czas temu pisałem, ze fundy już sobie nie radzą ze zbijaniem kursu :). Za mocny się FF zrobił, przez 3 lata wybili większość ulicy, no i w końcu mamy swojego pokemona! Co jeszcze nam sprzedasz odnośnie sytuacji spółki? Nie było jakiegoś morderstwa na budowie? :) Naganiaj, naganiaj, a ja znowu troszkę akcji podbiorę na przerzutach :)
  • Re: uwaga Autor: ~UHAA [212.108.90.*]
    Dnia 2017-11-30 o godz. 11:31 ~PonadRynkiem napisał(a):
    > Jakiś czas temu pisałem, ze fundy już sobie nie radzą ze zbijaniem kursu :). Za mocny się FF zrobił, przez 3 lata wybili większość ulicy, no i w końcu mamy swojego pokemona! Co jeszcze nam sprzedasz odnośnie sytuacji spółki? Nie było jakiegoś morderstwa na budowie? :) Naganiaj, naganiaj, a ja znowu troszkę akcji podbiorę na przerzutach :)

Nagonka nie udana przez twojego poprzednika a dzis wezwanie po 3.55!
  • Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~Klientka [37.47.5.*]
    Właśnie o co chodzi z tatą drogą dojazdową do budynku. Mi mowiono, ze ona ma byc prywatna a teren caly ogrodzony. Teraza dostaje maila ze jest problem z wybudowaniem drogi publicznej??
  • Re: inwestycja green mokotow - uwaga Autor: ~Af [31.1.155.*]
    Akurat w tej inwestycji nie było żadnych opóźnień w stosunku do umów deweloperskich. Odnośnie działki poczytaj komunikaty spółki...
[x]
ROBYG -0,25% 3,98 2018-03-01 16:49:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.