Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,18 zł , zmiana od tamtej pory: 25,16%

Re: inwestycja green mokotow - uwaga

ja już się wyleczyłem z Robyga jak sobie poczytałem , dzwoniłem i faktycznie parfingi to platformy, okna drewniane, opinie w necie znaleźć ciezko jakąś pozytywną. Niżej wpis mieszkańca:

"Robyg to najgorsze dziadostwo, na folderach ładnie a potem najtansza płytka z marketu, najtańsze drzwi balkonowe drewniane i okna także które potem są niesczelne, nie wierzcie w to co oni piszą i w ich wizualizacje, potem robią w stulu bloków z lat 90', oszukują na czym się da, nawet kostki nie kładą tylko betonową kratkę. Najtansze okna , najtańsze drzwi, jakościowo reprezentują głęboki PRL, lepiej iść do innego developera zamiast utopić kasę u Robyga. Ponadto multum usterek i nie reagują na prośby ich usunięcia, czekają aż klient się zniecierpliwi bo kazdy już chce wykończyć sobie mieszkanie i dają protokół do pospisania o odebraniu lokalu. A klient jeleń niech sobie usterki sam usuwa bo jak podpisał protoków odebrania lokalu to już usterek nie będa usuwać. Ponadto Robyg stosuje u siebie zamiast normalnych parkingów - platformy ruchome, efekt jest taki że dużym autem nie zaparkujecje bo się ogranicznia rozmiarów, płacicie kolosalne sumy za prąd i konserwację platfrom bo to się ciągle psuje, czesto jest tak że platformy się zapsują z rana i poł osiedla nie może wyciągnac auta z platform i muszi iść na autobus/taxi. A rano kolejki na parkingu bo każdy chce wyciągnąć swoje auto bo każdemu się spieszy i wszyscy stoją jak te ciołki 15 minut w spalinach sąsiadów. Jak usłyszycie że parking jest na platformach ruchomych to uciekajcie jak najszybciej. Mieszkam 8 lat na osiedlu wybudowanym przez Robyga więc wiem co mówię."

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROBYG -0,25% 3,98 2018-03-01 16:49:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.