• potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~xxx [83.27.79.*]
    wszyscy troszczą sie o moje pieniążki ? to że są nieprawidłowości widzimy ,tylko dlaczego jest taka nagonka ? tak bezcelowo ? jednak koś to kupuje ,taki głupi , czy jest drugie dno ?
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~DanieL84 [91.224.147.*]
    No właśnie.
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-15 o godz. 19:27 ~xxx napisał(a):
    > wszyscy troszczą sie o moje pieniążki ? to że są nieprawidłowości widzimy ,tylko dlaczego jest taka nagonka ? tak bezcelowo ? jednak koś to kupuje ,taki głupi , czy jest drugie dno ?

samarytańską
    swój rozum masz więc nim się kierujesz tak? ...więc w sumie co cie interesuje jakaś "nagonka" ? na co bo nie dopisałeś ? zawsze jest strona kupująca i sprzedająca.... mnie nigdy nie interesowało komu sprzedaje czy od kogo kupuję i czy ta osoba jest "głupia" ....bo i czemu miała by ta wiedza służyć?......
    to jest forum dyskusyjne każdy wyraża swoją opinię temu to służy ......
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~Lolek [89.125.3.*]
    Na kazdym forum to samo. Kupią akcję na podbitce pod jakieś info. Dopiero jak spadnie wchodzą na fora i czytają. Widząc posty ludzi którzy przestrzegają przed daną spółką podając konkretne argumenty twierdzą że to nagonka na spadki. Mnie interesuje w takim razie po co włazisz na to forum? Kupuj akcje i czekaj na te wzrosty które wedle jednego czy drugiego mają być. A nie siedzisz na forum i czytasz "naganiaczy na spadki" ?
  • samarytańską ....bo aż oczy szczypią :)) Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-15 o godz. 19:46 ~Lolek napisał(a):
    > Na kazdym forum to samo. Kupią akcję na podbitce pod jakieś info. Dopiero jak spadnie wchodzą na fora i czytają. Widząc posty ludzi którzy przestrzegają przed daną spółką podając konkretne argumenty twierdzą że to nagonka na spadki. Mnie interesuje w takim razie po co włazisz na to forum? Kupuj akcje i czekaj na te wzrosty które wedle jednego czy drugiego mają być. A nie siedzisz na forum i czytasz "naganiaczy na spadki" ?

Lolek wczoraj chyba pisałeś by nie odpisywać na śmieszne posty..... ale właśnie dlatego, że można śmiechem zgasić takich cudaków to robię.....:))) zobacz jaką mamy sytuację...może 3-4 osoby piszą coś co oni nazywają nagonką ( nie ważne dla niech że w oparciu o fakty i raporty .. :)) )....czyli 4 osoby wstrzymują już chyba tysiące cudaków którzy tu się przewijają.... buhahaha

• Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~Przypomnienie [37.47.7.*]
    Dnia 2017-10-15 o godz. 19:40 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-10-15 o godz. 19:27 ~xxx napisał(a):
    > > wszyscy troszczą sie o moje pieniążki ? to że są nieprawidłowości widzimy ,tylko dlaczego jest taka nagonka ? tak bezcelowo ? jednak koś to kupuje ,taki głupi , czy jest drugie dno ?
    >
    > samarytańską
    > swój rozum masz więc nim się kierujesz tak? ...więc w sumie co cie interesuje jakaś "nagonka" ? na co bo nie dopisałeś ? zawsze jest strona kupująca i sprzedająca.... mnie nigdy nie interesowało komu sprzedaje czy od kogo kupuję i czy ta osoba jest "głupia" ....bo i czemu miała by ta wiedza służyć?......
    > to jest forum dyskusyjne każdy wyraża swoją opinię temu to służy ......

oto właśnie chodzi a oni wszyscy myślą, że my się martwimy o ich pieniądze! Buahaha,
    do xxx
    naprawdę nie interesują mnie wasze pieniądze. wy kupiliście więc to jest tylko wasza decyzja i wasz problem. Forum służy do wymiany poglądów, więc my je wymieniamy, ty też przecież możesz powiedzieć coś ciekawego na temat spółki. No powiedz nam, czym się kierowałeś kupując akcje? Może ja czegoś nie wiem o czym wiesz ty?
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~Lol [185.89.217.*]
    Jak to kto kupuje? Gdyby sami nie stali na kupnie to cena spadłaby do 1gr bo nikt tego przy zdrowych zmysłach nie kupi. Tylko spekula i hazardziści. Nie wiem ile jesteś na giełdzie ale jeśli zadajesz tak głupie pytania to zakładam ze jeszcze mało w zyciubwidziales
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~WlodekzGdyni [89.71.190.*]
    Przecież ta "samarytańska dobroć o czyjeś pieniądze" to ironiczny tytuł.
    Zapewne autorowi wątku chodziło oto że na forum wielu spółek, nie tylko tej, jest sporo wpisów typu " nie kupować", "dno i trzy metry mułu", "ale porażka"" "nie tykać tego", "do końca roku cena 1gr","gdzie jest prokurator" itp.
    Też się zastanawiam kto to pisze i mam pięć hipotez:
    1. Płatni naganiacze na spadki. Kategoria hipotetyczna ale kto zaprzeczy że tacy nie istnieją?
    2.Wujkowie Dobra Rada którzy właśnie z samarytańskiej dobroci pouczają nas maluczkich o bezsensie kupowania akcji a sami ich nie posiadają. Ciekawe czy bezinteresownie udzielają się także na forach innych spółek których akcji nie posiadają.
    3. Ci którzy chcieliby tanio kupić i naiwnie wierzą że ich pisanina spowoduje jakikolwiek ruch kursu.
    4.Ci którzy umoczyli tutaj spore pieniądze, sprzedali ze stratą i teraz ich wpisy są rodzajem psychoterapii.
    5. Pasjonaci którzy widząc pozytywny wątek muszą natychmiast całemu światu udowodnić że to bzdurny wpis i to jednak oni mają rację.

A teraz proszę, napiszcie, szanowni forumowicze malkontenci do której grupy należycie?

Gwoli uczciwości trzeba dodać że podobny podział na kategorie piszących można także napisać dla dla hurraoptymistów...
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Zuch Włodek!
  • Re: potrafi ktoś racjonalnie wytłumaczyć ,tą samartańską dobroć , z jaka Autor: ~WlodekzGdyni [89.71.190.*]
    Dzięki ,~Luz !
    Swoją drogą nikt nie chciał się określić w jakiej kategorii tu startuje...
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.