cwaniaki chcom wykiwac otoz ulice straszom bez konca piszac bzdury ja tak odpowiem po co tu siedzicie skorosp[olka bankrut sprzedac akcje i isc na inom spolke gdzie mozna zarobic ale wy nie chcecie na spadkach zarobic i to wasz cel straszyc straszyc bez konca oj baranybarany wstydu nie macie zwykle chloptasie jestescie a ulica szkoda pisac slucha durniow do potegi entej brak slow jak mozna byc idiotom ale tacy tez sie rodzom madry czlowiekmyslilogicznie i zadaje sobie pytanie skorotakzle to po co tu siedzomi udzielajom sie odpowiedzi sobie szukac w waszych mozgach jesli jeszcze go macie pozdrawiam madrych i baranow
Nikt tu nie siedzi w sensie nie posiada walora.Jedynie ty sie zostałeś.Ale juz nie długo bo do 13 stycznia tylko i śmieć wylatuje z notowań a ty zostaniesz z ręką w nocniku.
Dnia 2017-10-15 o godz. 20:52 ~Walduś napisał(a): > Nikt tu nie siedzi w sensie nie posiada walora.Jedynie ty sie zostałeś.Ale juz nie długo bo do 13 stycznia tylko i śmieć wylatuje z notowań a ty zostaniesz z ręką w nocniku.
Ja biedakiem nie jestem nawet jak strace to w dupie to mam ale nie jestem szujom i nie wypisuje glupot nikogo nie zachecam do kupna ani do sprzedarzy a wy sie zachowujecie jak chieny cmentarne