• co tu Autor: ~ojj [37.47.10.*]
    Co sie tu dzieje?
  • Re: co tu Autor: ~ja [188.146.70.*]
    skup? czy wyprzedaż?
    ja już głupieje, może ktoś mądry coś napisać?
  • Re: co tu Autor: ~oj [77.113.122.*]
    płakać mi sie chce jak patrze na ten syf, chyba to całe przejecie o kant dupy potłuc,
    po takich wynikach + 30% normala spółka by uosła , juz nie pisze o ile procet ,ale na pewno to powód do wzrostów a nie spadków,
    o co tu chodzi?
    strach przed mazgajem?
    strach ile dadzą za 1 akcje?

to wycofać sie z tego i po kłopocie , po co to przejecie jak tylko dołowanie i dołowanie ...
  • Re: co tu Autor: ~dd [94.254.177.*]
    Głupoty. Przecież wiadomo ile za jedną akcję, stoi to jak byk w planie połączenia. Zresztą przypominam, że już dawno podpisanym. 0,82 akcji Vistuli. Reakcji na wyniki nie ma bo w obliczu połączenia tracą one na znaczeniu.
  • Re: co tu Autor: ~las [188.146.128.*]
    dlatego jakby nie było połączenia to wyniki dałby 3 a tak dupa a czy dadzą to 0, 82 to decyduje walne i udziałowcy czyli niestety machaj
  • Re: co tu Autor: ~romek [87.205.111.*]
    ja obserwuję Bytom już od jakiś 7 lat i NIGDY nie widziałem by dobre wyniki wpłynęły na poprawę kursu...
  • Re: co tu Autor: ~Skip [145.237.3.*]
    Ciąg dalszy manipulacji kursem, jesteśmy ugotowani do czasu dopięcia fuzji. To było pewne od początku. Moim zdanie odbywa się skup celem przejęcia jak największego kawałka nowej firmy. Niezależnie o kogo chodzi, nic dobrego się tu nie zadzieje aż do głosowania, które chyba jest przesądzone. Dlatego spokojnie i bez sensacji, ja trzymam pakiecik i może ciutkę dokupię jak zjadą z ceną znów do 2,40
  • Re: co tu Autor: ~las [188.146.128.*]
    niby wszystko wiadomo , a jakieś bagno sie zrobiło,moze jakis trup w szafie i ludzie sie boja i sprzedają?
    no bo czemu oddaja po 2,5 skoro wycena w okolicach - 4,5 x 0,82 = 3,6 tylko idiota by sprzedawał albo ktoś coś wie?
  • Re: co tu Autor: ~foresto86 [78.133.218.*]
    No nie spodziewałem się, że dojdziemy tutaj przed fuzją do mojej średniej :) a jednak. A myślał człowiek czy nie sprzedać jak było +10%, ale widziało sie już i +15%.. trudno to poczekam.

Zobaczcie co działo się przed zatwierdzeniem informacji o przejęciu PEKAO przez PZU (i PFR gwoli ścisłości). Kurs też mocno ciśnięty był w dół, a potem jak info padło to się zaczęło pięcie w górę.

Z innej beczki, czy myślicie, że VISTULA będzie w najbliższym czasie skłonna do wypłaty dywidend? Pamiętam, że wcześniej jak jakiś bank wyceniał BYTOM i perspektywę, to już coś przebąkiwał, że może za 2017 lub 2018. Jako, że VISTULA przejmuje BYTOM bezgotówkowo, to kasa będzie. A Mazgaj pewnie będzie chciał trochę wyjąć z tego co ostatnio włożył.
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.