Witam wszystkich akcjonariuszy. Jak już wiecie niewdzięczna rada nadzorcza wyrzuciła mnie bo miałam dość odbierania telefonów. Teraz gdy staram się wypocząć na plażach Miami. A pogoda nie dopisuje niestety co prawda 28 stopni jednak deszcze padają często a w dodatku co kilka dni te huragany wokół szaleją. Wiem, ze nie wszystko potoczyło się tak jak przez ostatni rok obiecałam wielokrotnie w raportach, jednak uwierzcie mi, tak naprawdę prezesowanie spółki giełdowej to jest tylko podpisywanie weksli wystawionych przez pracodawcę. W tym wypadku akcjonariusza większościowego który sobie dobiera Radę Nadzorczą. Co kazali to pisałam, więc nie obwiniajcie mnie teraz o wszystko! Wielu z Was dobrze wiedziało że to wszystko to ściema a mimo to wasza chytrość i pazerność kazała Wam kupować akcję które jeszcze w 2015 chodziły po 4 grosze. Wiedzieliście że WKP kupiło miliony akcji po 12 groszy . To Wy woleliście kilka miesięcy później płacić za nie 1.50 zł , 1,20 zł 1 zł .0.80 groszy, 0 ,60 gr , 0,40 groszy a teraz wciąż są cętni nawet za 19 groszy kupić coś co kilka dni temu nikt nie chciał kupić za 17 gr a kapitał rozwadniamy o 100%. Wiec na prawde nie miejcie mi niczego za złe. Ci którzy tu ugrali kilka miesięcy temu na tym wybiciu do 1.50 zł krocie mam nadzieje ze chociaż na tacę coś księdzu rzucą w mojej intencji, reszta nie ma praw mieć do mnie żali bo to tylko wasza pazerność zaślepiła Was w podejmowaniu tak ryzykownej decyzji. Pozdrawiam Aga
Dnia 2017-10-12 o godz. 23:33 ~Agnieszka_Z napisał(a): > Witam wszystkich akcjonariuszy. Jak już wiecie niewdzięczna rada nadzorcza wyrzuciła mnie bo miałam dość odbierania telefonów. Teraz gdy staram się wypocząć na plażach Miami. A pogoda nie dopisuje niestety co prawda 28 stopni jednak deszcze padają często a w dodatku co kilka dni te huragany wokół szaleją. Wiem, ze nie wszystko potoczyło się tak jak przez ostatni rok obiecałam wielokrotnie w raportach, jednak uwierzcie mi, tak naprawdę prezesowanie spółki giełdowej to jest tylko podpisywanie weksli wystawionych przez pracodawcę. W tym wypadku akcjonariusza większościowego który sobie dobiera Radę Nadzorczą. Co kazali to pisałam, więc nie obwiniajcie mnie teraz o wszystko! Wielu z Was dobrze wiedziało że to wszystko to ściema a mimo to wasza chytrość i pazerność kazała Wam kupować akcję które jeszcze w 2015 chodziły po 4 grosze. Wiedzieliście że WKP kupiło miliony akcji po 12 groszy . To Wy woleliście kilka miesięcy później płacić za nie 1.50 zł , 1,20 zł 1 zł .0.80 groszy, 0 ,60 gr , 0,40 groszy a teraz wciąż są cętni nawet za 19 groszy kupić coś co kilka dni temu nikt nie chciał kupić za 17 gr a kapitał rozwadniamy o 100%. Wiec na prawde nie miejcie mi niczego za złe. Ci którzy tu ugrali kilka miesięcy temu na tym wybiciu do 1.50 zł krocie mam nadzieje ze chociaż na tacę coś księdzu rzucą w mojej intencji, reszta nie ma praw mieć do mnie żali bo to tylko wasza pazerność zaślepiła Was w podejmowaniu tak ryzykownej decyzji. > Pozdrawiam > Aga
ot prezesowa się pojawiła :) Powiedz nam prezesowa szczerze skąd macie przychody bo przecież nie z tych 2ch portali i sklepiku.
Dnia 2017-10-13 o godz. 00:05 ~Inwestor napisał(a): > A ty myślisz że apache access.log nie przechowa twojego prawdziwego IP i jesteś całkowicie anonimowa? Czekaj na wezwanie
to chyba pisze prawdziwa AZ bo te 3 posty powyżej usunięte przez moderatora w żaden sposób nie naruszały regulaminu! Hmm ciekawe. Agnieszka no powiedz skąd przychody, czy to spółki powiązane z panem K. i WKM?
Wow. Prezesowa ma nadal władzę że tak posty pokasowane? Ciekawe jakie tam bluzgi leciały? Jeden spekulant ino się uchował co pewnie dziś łyknął kit z konferencji a wraz z nim przylepiło mu się pewnie kilkadziesiąt kilo makulatury. Fakt faktem wezwania będą zapewno za opóźnienia w przekazywaniu raportów z wyprzedaży akcji przez WKM Limited
Właśnie nie leciały żadne bluzgi. Jedna Joanna ją pozdrowiła, inna Agnieszka powiedziała aby się pod nią nie podszywała i jakaś Wiktoria czy jakoś tak mówiła aby zainwestować w Site.
I powiedz dlaczego moderator miałby to usuwać?
Na forum bankiera niezrozumiałe są wyroki zleceniodawców dla przciętnego leszcza z ulicy jakim w większości jesteśmy. Przypomnienie a tak poza tym że na mgames ci nie poszło to w coś inwestujesz? Masz jakieś typy swoje?
Ciekawe dlaczego moderator nie skasował pierwszego postu? Przecież ewidentnie ktoś się podszywa. Tym samym dał znać iż jest w jednej lidze z autorem tego tekstu.
Tutaj ewidentnie komuś zależy, na zebraniu papieru na jak najniższym poziomie. Pewne osoby nagminnie próbują wywołać panikę wokół spólki. Czas pokaże kto ma rację.
Prorocze słowa. Czytam je tutaj odkąd zaczęli wywoływać tą panikę na podbitce do 1.50 zl. Co tydzień tylko nowi ubrani się pojawiają a po 2-3 tygodniach gdy kurs wciąż nurkuje ślad po nich zanika. Ale są nowi twierdzący że ktoś chcę akcje ich och perły zgarnąć. A tymczasem główny od miesięcy sypie w ulicę kuż 30 mln makulatury
Co poniektórzy to popadają w paranoję kombinując 24 na dobę jak przekonać akcjonariuszy do ucieczki a sami ciągle tutaj siedzą i piszą w nieskończoność.
Ot geniusze jakich było tu wielu. Wiedza o przepisach zerowa.
Zapisuję sobie ten post i przypomnę się jak kurs spadnie poniżej 10gr albo jak zawieszą notowania.
A teraz bawcie się mądrale :-)))