Jako, że wielu tutaj, którzy polegli na inwestycji w MG nie czytali ostrzeżeń, piszę to obecne dla nowych Romantyków. Otóż Macro Games kupiło 49% udziałów w nic nie znaczącym podmiocie BBM z Miami po to aby nie budować zespołu developerskiego. Kupili te udziały za grubą kasę od WKM głównego akcjonariusza, kolejna transza do zapłaty przypada na rok 2018. Ponadto w roku 2018 jest również do spłaty pierwsza seria obligacji dla WKM na 1,5 mln zł.
Kolejna sprawa to obecne produkcje Mgames, czy one pozwalają wysnuć wniosek, że to są fachowcy i potrafią tworzyć gry czy też apki? Czy doświadczenie spółki BBM, które poza grą Cukierowo nie wyprodukowało samodzielnie ŻADNEJ gry, pozwala wysnuć wniosek, że to są fachowcy?
Kolejna sprawa Rolling Games, czy portfolio tego producenta miernych gier z Ukrainy, pozwala na wysnucie wniosku, że to są odpowiedni fachowcy do produkcji gier?
Kolejna sprawa, dotychczas zarząd (odwołana A. Zemsta) wielokrotnie koloryzowała i mijała się z prawdą, czy uwierzycie obecnemu jej zastępcy p. Ciecierskiemu, który handlował i nadal handluje motocyklami? Była prezes wielokrotnie mówiła wam, że apka dla NG wyjdzie we wrześniu a dziś nowy prezes mówi wam, że wyjdzie ale do końca roku 2017! Dalej pokładacie ufność w zapowiedzi tej spółki? Na jakiej podstawie?
No i ostatnia najważniejsza sprawa to tony nowy akcji. Poza tymi obecnie emitowanymi prawie 76 mln akcji serii G po 10 groszy, są w kolejce jeszcze 90 mln akcji w drodze kapitału docelowego, na które nie musi być zgody walnego a jedynie uchwała zarządu. Co więcej nowy prezes oficjalnie wam zapowiedział nowe dodruki akcji w roku 2018. Na co wy teraz liczycie? Co spółka zrobiła dotychczas aby wysnuć wniosek, że w przyszłości będzie lepiej? Wierzycie w kolejny nic nie znaczący komunikat? A co z komunikatami o współpracy z Facebookiem, T-mobile, Chińczykami, PZPS, Microsoft, itp.?
Najistotniejszą chyba sprawą, jest sprzedaż na rynku akcji głównego akcjonariusza WKM. W ciągu kilku miesięcy sprzedał 22mln akcji (z 34mln do 12 we wrześniu). Czy tak duża sprzedaż akcji przez WKM dobrze rokuje na przyszłość?
Dobry post, ku przestrodze. Z tym że jak w wielu innych przypadkach na NC kupujesz marzenia i czasem w krótkim terminie da się coś zarobić. Fundamentalnie - bez wyraźniej poprawy wyników finansowych to cały czas bujamy w obłokach
Dnia 2017-10-12 o godz. 14:12 ~Przypomnienie napisał(a): > Jako, że wielu tutaj, którzy polegli na inwestycji w MG nie czytali ostrzeżeń, piszę to obecne dla nowych Romantyków. > Otóż Macro Games kupiło 49% udziałów w nic nie znaczącym podmiocie BBM z Miami po to aby nie budować zespołu developerskiego. Kupili te udziały za grubą kasę od WKM głównego akcjonariusza, kolejna transza do zapłaty przypada na rok 2018. Ponadto w roku 2018 jest również do spłaty pierwsza seria obligacji dla WKM na 1,5 mln zł. > > Kolejna sprawa to obecne produkcje Mgames, czy one pozwalają wysnuć wniosek, że to są fachowcy i potrafią tworzyć gry czy też apki? Czy doświadczenie spółki BBM, które poza grą Cukierowo nie wyprodukowało samodzielnie ŻADNEJ gry, pozwala wysnuć wniosek, że to są fachowcy? > > Kolejna sprawa Rolling Games, czy portfolio tego producenta miernych gier z Ukrainy, pozwala na wysnucie wniosku, że to są odpowiedni fachowcy do produkcji gier? > > Kolejna sprawa, dotychczas zarząd (odwołana A. Zemsta) wielokrotnie koloryzowała i mijała się z prawdą, czy uwierzycie obecnemu jej zastępcy p. Ciecierskiemu, który handlował i nadal handluje motocyklami? Była prezes wielokrotnie mówiła wam, że apka dla NG wyjdzie we wrześniu a dziś nowy prezes mówi wam, że wyjdzie ale do końca roku 2017! Dalej pokładacie ufność w zapowiedzi tej spółki? Na jakiej podstawie? > > No i ostatnia najważniejsza sprawa to tony nowy akcji. Poza tymi obecnie emitowanymi prawie 76 mln akcji serii G po 10 groszy, są w kolejce jeszcze 90 mln akcji w drodze kapitału docelowego, na które nie musi być zgody walnego a jedynie uchwała zarządu. Co więcej nowy prezes oficjalnie wam zapowiedział nowe dodruki akcji w roku 2018. Na co wy teraz liczycie? Co spółka zrobiła dotychczas aby wysnuć wniosek, że w przyszłości będzie lepiej? Wierzycie w kolejny nic nie znaczący komunikat? A co z komunikatami o współpracy z Facebookiem, T-mobile, Chińczykami, PZPS, Microsoft, itp.? > > Najistotniejszą chyba sprawą, jest sprzedaż na rynku akcji głównego akcjonariusza WKM. W ciągu kilku miesięcy sprzedał 22mln akcji (z 34mln do 12 we wrześniu). Czy tak duża sprzedaż akcji przez WKM dobrze rokuje na przyszłość? > >Radzę przemyśleć to co wyżej napisałem.
tradycyjnie pitu pitu a działanie?......... na marginesie nie rozumiem zupełnie dlaczego nie piszesz pod swoim prawdziwym nickiem ? chłopie! zliczysz wszystkie obelgi, które były kierowane pod Twoim adresem?.... sorry od czasu do czasu coś tam dopiszesz
nie pitu pitu, tylko zadziałałem jak mówiłem. Czekam na reakcję KNF. Co byś chciał abym wrzucił skan pisma czy jak? A które nicki masz na myśli? Co do belg to mnie to nie rusza. Ci co je rzucali dziś potracili swoje pieniądze i pewnie giełdy mają dosyć.
Dnia 2017-10-12 o godz. 14:37 ~Przypomnienie napisał(a): > nie pitu pitu, tylko zadziałałem jak mówiłem. Czekam na reakcję KNF. Co byś chciał abym wrzucił skan pisma czy jak? > A które nicki masz na myśli? > Co do belg to mnie to nie rusza. Ci co je rzucali dziś potracili swoje pieniądze i pewnie giełdy mają dosyć.
swego czasu pisaliśmy nawet :)) jak podałeś emaila ostatnio dopiero ding :)) zadziałałeś ok nie pytam więcej o to ja też czekam na odpowiedź...."Ci co je rzucali ".......są dalej nielicznie bo nielicznie ale są przykład dzisiejszy "powrót " mr_x
Dnia 2017-10-12 o godz. 15:11 ~marek napisał(a): > dobrze kolega pisze to jest drugi nicolasgame
pisał i pisze nie tylko to ...ostatnio jak dobrze pamiętam to o płatnych naganiaczach, co przez niektórych było wyśmiewane... koledzy kochani jak wy mało wiecie ...taka aktualna akurat "ciekawostka" w związku z tym:
Dla naszego Klienta, spółki giełdowej, poszukujemy Kandydata na stanowisko:
Moderator Dyskusji na Forach Internetowych (Giełda i Inwestycje) Miejsce Pracy: Warszawa Numer Referencyjny: SGF2017/OW
Zakres Obowiązków: •Obserwacja wydarzeń, trendów i zmian na rynkach giełdowym oraz inwestycyjnym, •Tworzenie postów i komentarzy eksperckich, •Zakładanie nowych wątków oraz grup tematycznych, •Aktywny udział w dyskusjach na forach internetowych;
może ktoś zainteresowany? ;) proszę bardzo: https://www.olx.pl/oferta/obsluga-forow-internetowych-gielda-i-inwestycje-CID4-IDmEgRY.html#64911a15f0 ciekawe która to teraz spółeczka szuka naganiaczy?....
Dnia 2017-10-12 o godz. 15:40 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-10-12 o godz. 15:11 ~marek napisał(a): > > dobrze kolega pisze to jest drugi nicolasgame > > pisał i pisze nie tylko to ...ostatnio jak dobrze pamiętam to o płatnych naganiaczach, co przez niektórych było wyśmiewane... > koledzy kochani jak wy mało wiecie ...taka aktualna akurat "ciekawostka" w związku z tym: > > Dla naszego Klienta, spółki giełdowej, poszukujemy Kandydata na stanowisko: > > Moderator Dyskusji na Forach Internetowych (Giełda i Inwestycje) > Miejsce Pracy: Warszawa > Numer Referencyjny: SGF2017/OW > > Zakres Obowiązków: > •Obserwacja wydarzeń, trendów i zmian na rynkach giełdowym oraz inwestycyjnym, > •Tworzenie postów i komentarzy eksperckich, > •Zakładanie nowych wątków oraz grup tematycznych, > •Aktywny udział w dyskusjach na forach internetowych; > > może ktoś zainteresowany? ;) proszę bardzo: > https://www.olx.pl/oferta/obsluga-forow-internetowych-gielda-i-inwestycje-CID4-IDmEgRY.html#64911a15f0 > ciekawe która to teraz spółeczka szuka naganiaczy?.... >
hehe, skoro nie podają jaka to spółka, to na pewno jest to "bardzo dobra" tajemnicza spółka :-) Najlepsze jest to: Tworzenie postów i komentarzy eksperckich, he he student i takie eksperckie komentarze niby potrafi?
Przypomnienie masz rację ale skąd wytłumaczysz przychody tej spółki? Może one są następstwem tych umów. Naprawdę w porównaniu np do farm51 są to dosyć wysokie przychody
Dnia 2017-10-12 o godz. 16:24 ~Inwestor napisał(a): > Przypomnienie masz rację ale skąd wytłumaczysz przychody tej spółki? Może one są następstwem tych umów. Naprawdę w porównaniu np do farm51 są to dosyć wysokie przychody
wg mnie to jest karuzela fakturowa. Nie mają możliwości mieć takich przychodów z reklam na portalach CS i Minecraft bo tam reklam nie ma i nigdy nie było. Podają, też że przychody są ze sklepu stemkeys.pl ale tamten sklep też był martwy a hitów z ostatniego roku w ogóle nie mieli w ofercie. To teraz sam sobie odpowiedz. Podpowiedzią mogą być odpowiedzi na pytania akcjonariusza z walnego w czerwcu br.
Dnia 2017-10-12 o godz. 14:48 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-10-12 o godz. 14:37 ~Przypomnienie napisał(a): > > nie pitu pitu, tylko zadziałałem jak mówiłem. Czekam na reakcję KNF. Co byś chciał abym wrzucił skan pisma czy jak? > > A które nicki masz na myśli? > > Co do belg to mnie to nie rusza. Ci co je rzucali dziś potracili swoje pieniądze i pewnie giełdy mają dosyć. > > swego czasu pisaliśmy nawet :)) jak podałeś emaila ostatnio dopiero ding :)) zadziałałeś ok nie pytam więcej o to ja też czekam na odpowiedź...."Ci co je rzucali ".......są dalej nielicznie bo nielicznie ale są przykład dzisiejszy "powrót " mr_x >
koralina wiesz co? Myślałem, że na forum można normalnie zadawać pytania, dzielić się informacjami itd. Wychodzi jednak, że lepiej się nie odzywać, bo zaraz jedno z drugim wrzuci Cię jako współorganizatora jakiegoś spisku, nazwie Cię naganiaczem itd. i nie wiem czy to po to, by siebie wybielić czy to dlatego, że to forum jest już tak zepsute, że ludzie są przewrażliwieni i każdy wpis traktują jako naganianie w jedną lub w drugą stronę. Mój "powrót" podyktowany jest tym, że planowana była na dzisiaj konferencja, dzisiaj kupiłem akcje i dlatego się odezwałem. Zwykle się nie odzywam, gdy akcji nie mam. Nie odzywam się też, gdy spółka mnie nie interesuje. No ale przecież "ckliwe historie" to mam kierować do lemingów, więc kończę, bo nie ma sensu z Tobą pisać. Chciałem tylko do tego się odnieść, bo wkurza mnie, że wrzucasz mój nick do swoich dziwnych teorii. Swoją drogą zawiodłem się na tej konferencji. Miałem nadzieję, że kurs wyżej urośnie i że rzeczywiście będzie miało to jakiś większy wpływ, chociaż rzeczywiście dziwnym było to, że kurs w ostatnich dniach właściwie się nie ruszał. Wszystkiego dobrego
Dnia 2017-10-12 o godz. 16:43 ~Mr_X napisał(a): > Dnia 2017-10-12 o godz. 14:48 ~koralina napisał(a): > > Dnia 2017-10-12 o godz. 14:37 ~Przypomnienie napisał(a): > > > nie pitu pitu, tylko zadziałałem jak mówiłem. Czekam na reakcję KNF. Co byś chciał abym wrzucił skan pisma czy jak? > > > A które nicki masz na myśli? > > > Co do belg to mnie to nie rusza. Ci co je rzucali dziś potracili swoje pieniądze i pewnie giełdy mają dosyć. > > > > swego czasu pisaliśmy nawet :)) jak podałeś emaila ostatnio dopiero ding :)) zadziałałeś ok nie pytam więcej o to ja też czekam na odpowiedź...."Ci co je rzucali ".......są dalej nielicznie bo nielicznie ale są przykład dzisiejszy "powrót " mr_x > > > > koralina wiesz co? Myślałem, że na forum można normalnie zadawać pytania, dzielić się informacjami itd. > Wychodzi jednak, że lepiej się nie odzywać, bo zaraz jedno z drugim wrzuci Cię jako współorganizatora jakiegoś spisku, nazwie Cię naganiaczem itd. i nie wiem czy to po to, by siebie wybielić czy to dlatego, że to forum jest już tak zepsute, że ludzie są przewrażliwieni i każdy wpis traktują jako naganianie w jedną lub w drugą stronę. > Mój "powrót" podyktowany jest tym, że planowana była na dzisiaj konferencja, dzisiaj kupiłem akcje i dlatego się odezwałem. Zwykle się nie odzywam, gdy akcji nie mam. Nie odzywam się też, gdy spółka mnie nie interesuje. > No ale przecież "ckliwe historie" to mam kierować do lemingów, więc kończę, bo nie ma sensu z Tobą pisać. > Chciałem tylko do tego się odnieść, bo wkurza mnie, że wrzucasz mój nick do swoich dziwnych teorii. > Swoją drogą zawiodłem się na tej konferencji. Miałem nadzieję, że kurs wyżej urośnie i że rzeczywiście będzie miało to jakiś większy wpływ, chociaż rzeczywiście dziwnym było to, że kurs w ostatnich dniach właściwie się nie ruszał. > Wszystkiego dobrego
rozumiem,że to z głębi serca spłynęły tak szczere wyznania....powtórzę jeszcze raz bo widać nie zrozumiałeś...opowieści z mchu i paproci kieruj w stronę lemingów...
Przypomnienie bardzo poważne oskarżenia dałeś że stosują karuzelę podatkową. Czy masz na to dowody czy są to tylko Twoje przypuszczenia. Zdajesz sobie sprawę jak wysokie wyroki za to obecnie są i czy sądzisz że zarząd miałby ryzykować w przypadku takiej spółeczki? Twoja teoria nie ma żadnych podstaw jak dla mnie to bullshit.
Oczywiście że to przypuszczenie na podstawie obserwacji portali i sklepiku steamkeys.pl. Spółka w raportach podawała przychody z reklam i tego sklepu steamkeys.pl sam oceń czy to jest możliwe.
Ale jak czytamy odpowiedzi na pytania akcjonariusza to ja mam pewność że spółka bardzo dużo ukrywa przed akcjonariuszami.
Dnia 2017-10-12 o godz. 19:58 ~Przypomnienie napisał(a): > Oczywiście że to przypuszczenie na podstawie obserwacji portali i sklepiku steamkeys.pl. Spółka w raportach podawała przychody z reklam i tego sklepu steamkeys.pl sam oceń czy to jest możliwe. > > Ale jak czytamy odpowiedzi na pytania akcjonariusza to ja mam pewność że spółka bardzo dużo ukrywa przed akcjonariuszami.
so oceniamy
teamkeys.pl is 6 years 8 months old. It has a global traffic rank of #3,767,116 in the world. It is a domain having .pl extension. This website is estimated worth of $ 240.00 and have a daily income of around $ 1.00.
No właśnie, więc jakim cudem ten sklepik generuje przychody??? Niech ktoś wytłumaczy ten fenomen. A może Cukierowo takie wspaniałe przychody generuje???
Dnia 2017-10-12 o godz. 20:17 ~Przypomnienie napisał(a): > No właśnie, więc jakim cudem ten sklepik generuje przychody??? Niech ktoś wytłumaczy ten fenomen. A może Cukierowo takie wspaniałe przychody generuje???
Dnia 2017-10-12 o godz. 20:17 ~Przypomnienie napisał(a): > No właśnie, więc jakim cudem ten sklepik generuje przychody??? Niech ktoś wytłumaczy ten fenomen. A może Cukierowo takie wspaniałe przychody generuje???
szukajcie a znajdziecie...:)) https://www.arslege.pl/ustawa-o-podatku-dochodowym-od-osob-prawnych/k70/s1489/
Dnia 2017-10-12 o godz. 14:12 ~Przypomnienie napisał(a): > Jako, że wielu tutaj, którzy polegli na inwestycji w MG nie czytali ostrzeżeń, piszę to obecne dla nowych Romantyków. > Otóż Macro Games kupiło 49% udziałów w nic nie znaczącym podmiocie BBM z Miami po to aby nie budować zespołu developerskiego. Kupili te udziały za grubą kasę od WKM głównego akcjonariusza, kolejna transza do zapłaty przypada na rok 2018. Ponadto w roku 2018 jest również do spłaty pierwsza seria obligacji dla WKM na 1,5 mln zł. > > Kolejna sprawa to obecne produkcje Mgames, czy one pozwalają wysnuć wniosek, że to są fachowcy i potrafią tworzyć gry czy też apki? Czy doświadczenie spółki BBM, które poza grą Cukierowo nie wyprodukowało samodzielnie ŻADNEJ gry, pozwala wysnuć wniosek, że to są fachowcy? > > Kolejna sprawa Rolling Games, czy portfolio tego producenta miernych gier z Ukrainy, pozwala na wysnucie wniosku, że to są odpowiedni fachowcy do produkcji gier? > > Kolejna sprawa, dotychczas zarząd (odwołana A. Zemsta) wielokrotnie koloryzowała i mijała się z prawdą, czy uwierzycie obecnemu jej zastępcy p. Ciecierskiemu, który handlował i nadal handluje motocyklami? Była prezes wielokrotnie mówiła wam, że apka dla NG wyjdzie we wrześniu a dziś nowy prezes mówi wam, że wyjdzie ale do końca roku 2017! Dalej pokładacie ufność w zapowiedzi tej spółki? Na jakiej podstawie? > > No i ostatnia najważniejsza sprawa to tony nowy akcji. Poza tymi obecnie emitowanymi prawie 76 mln akcji serii G po 10 groszy, są w kolejce jeszcze 90 mln akcji w drodze kapitału docelowego, na które nie musi być zgody walnego a jedynie uchwała zarządu. Co więcej nowy prezes oficjalnie wam zapowiedział nowe dodruki akcji w roku 2018. Na co wy teraz liczycie? Co spółka zrobiła dotychczas aby wysnuć wniosek, że w przyszłości będzie lepiej? Wierzycie w kolejny nic nie znaczący komunikat? A co z komunikatami o współpracy z Facebookiem, T-mobile, Chińczykami, PZPS, Microsoft, itp.? > > Najistotniejszą chyba sprawą, jest sprzedaż na rynku akcji głównego akcjonariusza WKM. W ciągu kilku miesięcy sprzedał 22mln akcji (z 34mln do 12 we wrześniu). Czy tak duża sprzedaż akcji przez WKM dobrze rokuje na przyszłość? > >Radzę przemyśleć to co wyżej napisałem.
Bardzo dobrą pracę wykonałeś, gratuluję, cieszę się że są tacy ludzie jak Ty ale o jednym zapomniałeś... ... zapomniałeś dodać że zapraszasz na STOPPOINT, ponieważ tam mogą legalnie odrobić straty.
Widze ze kolega mało zorientowany w producentach gier..... ja byłem juz w akcjonariacie CD Project Ci games i bloobera- nie wiem czy wiesz ze wszyscy i to nie raz przekładali premiery i to nie o miesiac czy dwa ale i o poł roku i wszyscy i to nie raz robili emisje akci obligacji by miec na nowe produkcje ...... i nie wiem kolego co w tym widzisz dziwnego????
Dnia 2017-10-12 o godz. 21:30 ~yogi napisał(a): > Widze ze kolega mało zorientowany w producentach gier..... ja byłem juz w akcjonariacie CD Project Ci games i bloobera- nie wiem czy wiesz ze wszyscy i to nie raz przekładali premiery i to nie o miesiac czy dwa ale i o poł roku i wszyscy i to nie raz robili emisje akci obligacji by miec na nowe produkcje ...... i nie wiem kolego co w tym widzisz dziwnego????
To nic dziwnego pierwszą grę zapowiadali już w 2012 roku. Ubierali wtedy w takie infa jak chociażby. Spółka Macro games informuje że ma już silnik do gry.... Kurs walnął z 2 zeta na 4 grosze gdzie sie kisił 2 lata. Pozniej wymiana piąków czyli prezesa i niby niwy inwestor. 2016 miały być 3 gry cały rok o tym trąbili. W końcu w 2017 wydali coś... Nie wiem sam jak to nazwać bo napewno Cukierowo nie jest grą .- 500 pobrań bravo. A ty tu bredzisz coś o jakimś spóźnieniu wiedźmina na CD projekt ? Gry nad którą pracowało kilkaset osób? To wiadomo że nad produkcjami wartymi setki milionów złotych dopuszcza się opóźnienia po to by dopracować detale. Ale tu jest od początku istniena tego wehikułu tylko gra pod dystrybucje nic nie wartych akcji. Co najlepsze widać że ta gra dobiego końca.
Dnia 2017-10-12 o godz. 21:30 ~yogi napisał(a): > Widze ze kolega mało zorientowany w producentach gier..... ja byłem juz w akcjonariacie CD Project Ci games i bloobera- nie wiem czy wiesz ze wszyscy i to nie raz przekładali premiery i to nie o miesiac czy dwa ale i o poł roku i wszyscy i to nie raz robili emisje akci obligacji by miec na nowe produkcje ...... i nie wiem kolego co w tym widzisz dziwnego????
No to kolega mało zorientowany. Może i ja powiem w co byłem i w co jestem zaangażowany, byłem w 11bit, Bloober, Forreveren, IFun4all, obecnie jeszcze posiadam CDR, Telehourse i od wczoraj trochę w Farm51. O rynku gamedev wiem nie mało ale Mgames absolutnie nie należy mylić z tym rynkiem, wcześniej mówiło się, że to głównie esport a gry to poboczna działalność a dziś to nie wiem w sumie co, bo tutaj zaraz będzie kryptowaluta na fali popularności. Przede wszystkim popatrz na historię zapowiedzi zarządu Mgames, ile oni już naobiecywali: że w roku 2016 będą 3 gry i 1 VR, wyszło równe 0, w 3 kwartale 2016 już była nawet ukończona gra, która miała wyjść na przełomie 3 i 4 kwartału 2016 a wyszło wielkie 0. W tym roku podobnie, na przełomie styczeń luty miała wyjść super gra, nie wyszła. Według ostatniego raportu za 2q 2017r gra PhantomSix pierwsza wersja grywalna już była zrobiona w lipcu br a finalny produkt przeznaczony tylko do testów ma być w grudniu 2017r (hmm poszukaj demo tej gry, może jakimś cudem znajdziesz). I to samo z grą dla NGW, w sierpniu zapowiedzieli że do końca września zrobią, to wszyscy parsknęli śmiechem, jeszcze 27 września prezes A. Zemsta mówiła, że do końca września pojawi się ta gra (ona mówiła o grze a dziś mowa jest o apce) to samo było na oficjalnych stronach NG i co? Czy nie wiedzieli że w ciągu 3ch dni nie dadzą rady? Achh nie chce mi się więcej pisać, szkoda klawiatury.
Strasznie zagmatwana spółka ale nigdzie nie mogę się dokopać skąd mają zysk i przychód. Przypomnienie zrób anonimowy donos do UKS to za miesiąc będziemy wiedzieli czy to wydmuszka.
Dnia 2017-10-12 o godz. 23:25 ~Przypomnienie napisał(a): > Dnia 2017-10-12 o godz. 21:30 ~yogi napisał(a): > > Widze ze kolega mało zorientowany w producentach gier..... ja byłem juz w akcjonariacie CD Project Ci games i bloobera- nie wiem czy wiesz ze wszyscy i to nie raz przekładali premiery i to nie o miesiac czy dwa ale i o poł roku i wszyscy i to nie raz robili emisje akci obligacji by miec na nowe produkcje ...... i nie wiem kolego co w tym widzisz dziwnego???? > > No to kolega mało zorientowany. Może i ja powiem w co byłem i w co jestem zaangażowany, byłem w 11bit, Bloober, Forreveren, IFun4all, obecnie jeszcze posiadam CDR, Telehourse i od wczoraj trochę w Farm51. O rynku gamedev wiem nie mało ale Mgames absolutnie nie należy mylić z tym rynkiem, wcześniej mówiło się, że to głównie esport a gry to poboczna działalność a dziś to nie wiem w sumie co, bo tutaj zaraz będzie kryptowaluta na fali popularności. > Przede wszystkim popatrz na historię zapowiedzi zarządu Mgames, ile oni już naobiecywali: że w roku 2016 będą 3 gry i 1 VR, wyszło równe 0, w 3 kwartale 2016 już była nawet ukończona gra, która miała wyjść na przełomie 3 i 4 kwartału 2016 a wyszło wielkie 0. W tym roku podobnie, na przełomie styczeń luty miała wyjść super gra, nie wyszła. Według ostatniego raportu za 2q 2017r gra PhantomSix pierwsza wersja grywalna już była zrobiona w lipcu br a finalny produkt przeznaczony tylko do testów ma być w grudniu 2017r (hmm poszukaj demo tej gry, może jakimś cudem znajdziesz). I to samo z grą dla NGW, w sierpniu zapowiedzieli że do końca września zrobią, to wszyscy parsknęli śmiechem, jeszcze 27 września prezes A. Zemsta mówiła, że do końca września pojawi się ta gra (ona mówiła o grze a dziś mowa jest o apce) to samo było na oficjalnych stronach NG i co? Czy nie wiedzieli że w ciągu 3ch dni nie dadzą rady? Achh nie chce mi się więcej pisać, szkoda klawiatury.
Dla tych co nie czytają ostrzeżeń, zadzwońcie do spółki na ul Legnicką a jak się nie dodzwonicie to na ul Strzegomska :-)) jak i to nie pomoże to dzwońcie do p. Ciecierskiego ew. do WKM. He he he