Dnia 2017-10-12 o godz. 14:48 ~koralina napisał(a):
> Dnia 2017-10-12 o godz. 14:37 ~Przypomnienie napisał(a):
> > nie pitu pitu, tylko zadziałałem jak mówiłem. Czekam na reakcję KNF. Co byś chciał abym wrzucił skan pisma czy jak?
> > A które nicki masz na myśli?
> > Co do belg to mnie to nie rusza. Ci co je rzucali dziś potracili swoje pieniądze i pewnie giełdy mają dosyć.
>
> swego czasu pisaliśmy nawet :)) jak podałeś emaila ostatnio dopiero ding :)) zadziałałeś ok nie pytam więcej o to ja też czekam na odpowiedź...."Ci co je rzucali ".......są dalej nielicznie bo nielicznie ale są przykład dzisiejszy "powrót " mr_x
>
koralina wiesz co? Myślałem, że na forum można normalnie zadawać pytania, dzielić się informacjami itd.
Wychodzi jednak, że lepiej się nie odzywać, bo zaraz jedno z drugim wrzuci Cię jako współorganizatora jakiegoś spisku, nazwie Cię naganiaczem itd. i nie wiem czy to po to, by siebie wybielić czy to dlatego, że to forum jest już tak zepsute, że ludzie są przewrażliwieni i każdy wpis traktują jako naganianie w jedną lub w drugą stronę.
Mój "powrót" podyktowany jest tym, że planowana była na dzisiaj konferencja, dzisiaj kupiłem akcje i dlatego się odezwałem. Zwykle się nie odzywam, gdy akcji nie mam. Nie odzywam się też, gdy spółka mnie nie interesuje.
No ale przecież "ckliwe historie" to mam kierować do lemingów, więc kończę, bo nie ma sensu z Tobą pisać.
Chciałem tylko do tego się odnieść, bo wkurza mnie, że wrzucasz mój nick do swoich dziwnych teorii.
Swoją drogą zawiodłem się na tej konferencji. Miałem nadzieję, że kurs wyżej urośnie i że rzeczywiście będzie miało to jakiś większy wpływ, chociaż rzeczywiście dziwnym było to, że kurs w ostatnich dniach właściwie się nie ruszał.
Wszystkiego dobrego