Kupowałem niegdyś innowacyjną spółkę Fluid, która komin stawiała. Średnią mam 1,65 zł. Niestety, przedsięwzięcie okazało się klapą a gdzie jest teraz kurs Fluida, każdy widzi. Pomyślałem, że przesiądę się na EEX. Spółka nie mniej innowacyjna od Fluida. I tak zrobiłem. Kupiłem akcje po 12 zł i co? Historia zatacza koło. Innowacyjność prysnęła a ja jestem bliski wyzerowania.
swój, myślisz, że ty pierwszy na haku wisisz? Rozejrzyj się wokół, 90 % piszących chce upchnąć papier i doczekać amnestii, po to tylko naganiają we wszystkich wątkach.
Dnia 2017-10-12 o godz. 07:57 ~swój napisał(a): > Kupowałem niegdyś innowacyjną spółkę Fluid, która komin stawiała. Średnią mam 1,65 zł. > Niestety, przedsięwzięcie okazało się klapą a gdzie jest teraz kurs Fluida, każdy widzi. > Pomyślałem, że przesiądę się na EEX. Spółka nie mniej innowacyjna od Fluida. I tak zrobiłem. > Kupiłem akcje po 12 zł i co? Historia zatacza koło. Innowacyjność prysnęła a ja jestem bliski wyzerowania.
Dnia 2017-10-12 o godz. 12:31 ~jas napisał(a): > swój, nie gniewaj się, ale śmiać mi się chce. > Na FLD po tyłku, teraz tu po tyłku, ty pechowiec jesteś :D
Brak ci wizji :)) Zaprawdę powiadam ci ja mam Eko jeszcze z NC już to udawadniałem
swój, na Fluidzie mają cię za utracjusza i alkona, myślisz, że jak tu kupiłeś akcje po 12 zł, bo od tego czasu naganiasz na wzrosty, to się odkujesz z Fluida? Wystarczyło kilka sesji i już jest 10 zł, dziś pewnie poniżej.
Garbaty ktoś napisze pod nickiem swój,janek,jas,poniedziałek,ars itd.ty od razu głupio komentujesz.Popatrz sobie na IP,pomyśl czy to jest właściwa osoba,a później napisz. Przestań ludzi obrażać,bo to źle świadczy o tobie.Zresztą to dla ciebie nie jest ważne tylko mamona.