• apel do Zarządcy Autor: ~j23 [83.24.157.*]
    Może by tak szanowna pani mecenas raczyła doprowadzić do zakończenia sanacji. Rok już minął dawno. Mali wierzyciele czekają i czekają jak pieski a główny, czyli wbk pasie się wraz zarządcą na sanowanej spółce. Długo tak jeszcze ...?
  • Re: apel do Zarządcy Autor: ~Obserwator [83.24.157.*]
    Nie znam ani syndyka ani zarzadcy, który by dbał o szybkość postępowania. Zobacz do ustawy jakie mają wynagrodzenia. Najwazniejszy jest ich interes a inwestorzy czy wierzyciele niech sobie ...
  • Re: apel do Zarządcy Autor: ~kibic [185.97.16.*]
    Czy macie pojęcie ile pracy włożyła Pani Mecenas i pozostali członkowie zespołu żeby spółka w ogóle się kręciła? rzeźbienie w częściach, które się dostosowuje, bo nie ma innego wyjścia, ciągły niedostatek kapitału i komentarze z boku - to co oni tam robią. Żyły sobie wypruwają żeby było jasne.
  • Re: apel do Zarządcy Autor: ~Kumaty [178.42.186.*]
    Bez jaj. Przecież ta spółka pali cash na potęgę. Chyba używają go zamiast węgla w swojej elektrociepłowni
  • Re: apel do Zarządcy Autor: ~jozef [83.15.253.*]
    Podobno sprawy idą w dobrym kierunku, niedługo padnie propozycja układu, tylko były prezio kąsa jak może. Jestem optymistą.
  • Re: apel do Zarządcy Autor: ~emerytka [164.127.66.*]
    Ja tu jestem najbardziej pokrzywdzona bo utopiłam kilkanaście tysięcy zł i tylko sprawdzam od czasu do czasu czy jeszcze spółka jest wykazywana w notowaniach. Chyba wnuki będą kontynuować obserwację bo ja już nie doczekam.
  • Re: apel do Zarządcy Autor: ~List [87.206.50.*]
    Czy banki graja na zwloke? Co za głąby tam siedzą.Tak tak siedzą a nie pracują. Bo brak decyzji. Tyle czasu mineło i nic się nie dzieje. Banki sobie czekaja. Spółka wegetuje bez kasy. I co dalej?
[x]
SCOPAK 0,00% 0,05 2020-06-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.