• PDA a akcje Autor: ~Gabi [31.0.126.*]
    dlaczego przy takiej róznicy ceny miedzy PDA i akcjami nie kupuja PDA...jakie jest ryzyko?
  • Re: PDA a akcje Autor: szymoon [31.179.175.*]
    Minimalne. Ludzie nie kupują, bo nie wiedzą co to PDA. Sam do niedawna nie wiedziałem, ale kiedy zagłębiłem się w temat, to stwierdziłem, że jest to najlepsza opcja.
  • Re: PDA a akcje Autor: ~Gabi [31.0.126.*]
    no mogą nie dopuścić........lekki stresik jest
  • Re: PDA a akcje Autor: ~Mario [78.133.253.*]
    Dopuszczą, dopuszczą. A jak nie dopuszczą (szansa 0,1%) to kurs akcji też ucierpi, nie zdziwię się, jeśli spadnie poniżej ceny zwrotu PDA, czyli 18,50. Niedopuszczenie PDA świadczyłoby o dużych problemach spółki i wystawiłoby fatalne świadectwo prezesowi, który dopiero co oświadczył, że to kwestia "kilku dni".

W tej chwili bardziej opłaca się dokupić PDA. A jeśli uważacie, że nie będą zarejestrowane, to sprzedajcie wszystkie akcje i PDA, bo w takim (mało prawdopodobnym) przypadku nie dostaniecie za nie lepszej ceny niż teraz.
    brzmi to rozsadnie, kupię PDA :)

• Re: PDA a akcje Autor: ~kir [31.0.39.*]
    Ale i tak to trwa długo scalenie
  • Re: PDA a akcje Autor: ~zbynio [91.242.174.*]
    Cierpliwość zostanie wynagrodzona
    jesli scalenie byłoby jutro, to na kontach zamiast PDA za 27,10 bedą akcje za 27,85, na każdej akcji 0,75 in plus - no i fajnie:)
  • Re: PDA a akcje Autor: ~zbynio [91.242.174.*]
    Ja też nabyłem pda
  • Re: PDA a akcje Autor: ~michaelk1986 [79.173.19.*]
    Dnia 2017-10-04 o godz. 11:40 ~Gabi napisał(a):
    > no mogą nie dopuścić........lekki stresik jest

MOGĄ NIE DOPUŚCIĆ OOO ??? no przepraszam cię bardzo, ale Ty chyba zaczęłaś wczoraj interesować się tą spółką( + dla Ciebie za wybór), a giełdą przedwczoraj ALE !!! no do cho...ry!!! prezes robi wszystko żeby mały i duży zarobił, WSZYSTKO !!! i przy każdej okazji podkreśla, że ta spółka powstała dla akcjonariuszy żeby dawać ponadprzeciętne zyski i tak się dzieje, dziękuję panie prezesie za 50% od debiutu
    oki, spoko, masz rację, w takim razie jeszcze jutro dokupię
  • Re: PDA a akcje Autor: ~falajunior [82.177.246.*]
    nie byłby to pierwszy raz jak ktoś pominął jeden papierek... a sąd rejestrowy jest bezlitosny: nie wnosi o uzupełnienie dokumentacji, tylko unieważnia- i zwrot emisyjnej; co wcale nie oznacza jak ktoś pisał, ze akcje spadną w okolice ceny emisyjnej PDA; jakaś paroprocentowa zwała na głównych akcjach by była- kara za głupotę i niedbalstwo- ale bez przesady
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.238.105.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PDA a akcje Autor: ~Nieznajomy [81.219.96.*]
    Kupiłem na próbę 10 akcji PDA -_- zniknęły mi w rachunku, kiedy pojawią mi się akcje?

• Re: PDA a akcje Autor: poetax [193.188.0.*]
    Dobry żart xd uśmiałem się
[x]
GETBACK-PDA 0,88% 22,90 2017-10-27 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.