Minimalne. Ludzie nie kupują, bo nie wiedzą co to PDA. Sam do niedawna nie wiedziałem, ale kiedy zagłębiłem się w temat, to stwierdziłem, że jest to najlepsza opcja.
Dopuszczą, dopuszczą. A jak nie dopuszczą (szansa 0,1%) to kurs akcji też ucierpi, nie zdziwię się, jeśli spadnie poniżej ceny zwrotu PDA, czyli 18,50. Niedopuszczenie PDA świadczyłoby o dużych problemach spółki i wystawiłoby fatalne świadectwo prezesowi, który dopiero co oświadczył, że to kwestia "kilku dni".
W tej chwili bardziej opłaca się dokupić PDA. A jeśli uważacie, że nie będą zarejestrowane, to sprzedajcie wszystkie akcje i PDA, bo w takim (mało prawdopodobnym) przypadku nie dostaniecie za nie lepszej ceny niż teraz.
Dnia 2017-10-04 o godz. 11:40 ~Gabi napisał(a): > no mogą nie dopuścić........lekki stresik jest
MOGĄ NIE DOPUŚCIĆ OOO ??? no przepraszam cię bardzo, ale Ty chyba zaczęłaś wczoraj interesować się tą spółką( + dla Ciebie za wybór), a giełdą przedwczoraj ALE !!! no do cho...ry!!! prezes robi wszystko żeby mały i duży zarobił, WSZYSTKO !!! i przy każdej okazji podkreśla, że ta spółka powstała dla akcjonariuszy żeby dawać ponadprzeciętne zyski i tak się dzieje, dziękuję panie prezesie za 50% od debiutu
nie byłby to pierwszy raz jak ktoś pominął jeden papierek... a sąd rejestrowy jest bezlitosny: nie wnosi o uzupełnienie dokumentacji, tylko unieważnia- i zwrot emisyjnej; co wcale nie oznacza jak ktoś pisał, ze akcje spadną w okolice ceny emisyjnej PDA; jakaś paroprocentowa zwała na głównych akcjach by była- kara za głupotę i niedbalstwo- ale bez przesady