Jedno moge stwierdzić,że tuzy giełdy z coraz większymi zawirowaniami,Polimex,Ursus,wieczny płacz i zgrzytanie zębów,a Termo2Power powoli i skutecznie odrabia straty i wyrasta na Perłę NC.Niedługo bardzo ważne informacje napłyną ze spółki.Piszcie co chcecie,takie wasze prawo ale jestem pewien że dobrze zrobiłem inwestując tutaj bardzo duże srodki i korzystając z konwersji na Green Venture pomnoże swój kapitał.Zobaczcie jak ucichły trole po ostrej reprymendzie Jacooba,ten człowiek wie co robi,ma wizję i umie zadbać o akcjonariuszzy.W marcu pisał o konwersji 15:1,wielu z was śmiało się z tego...I co???Konwersja dobiega ku końcowi niedługo wyniki....Dalej lokujcie swój kapitał w spółki Parkietu Głownego które nie gwarantują wam pewnych zysków...Tuzami sterują Grubi którzy mają informacje przed wami i mogą podjąć decyzje o wiele szybciej.Z nikogo się nie naśmiewam tylko mi was szkoda....Bo sam świety nie jestem i też wiele umoczyłem na tuzach,perłach goniąc owczym pędem... Ale wiem jedno....Termo kiedyś bedzie spółką globalną z naprawdę dużymi zyski co odbije się znacznie na wycenie akcji przez Rynek...A kiedy???A kto to może wiedzieć....Zyczę udanych inwestycji i odrobienia strat..i spełnienia marzeń dzięki zarobionym na giełdzie pieniądzom...
Prezesie pod którym nikiem się pan ukrywa ? Stefan czy wer ?
A może te osoby to tylko pracownicy oddelegowani do czarnej roboty ?
Ile jeszcze akcji macie do upchjięcia leszczom ?
Dnia 2017-10-03 o godz. 06:59 ~pytania napisał(a): > Prezesie pod którym nikiem się pan ukrywa ? Stefan czy wer ? > > A może te osoby to tylko pracownicy oddelegowani do czarnej roboty ? > > Ile jeszcze akcji macie do upchjięcia leszczom ?
Daj sobie juz spokój z tymi domysłami,po prostu jestem Stefan i tyle chyba wystarczy....A tak na marginesie Jacoob włada w miarę językiem polskim ale w mowie a nie w piśmie....Jakbys parę maili od niego dostał to byś wiedział.....Także nie snuj teorii spiskowych tylko podejmuj decyzje inwestycyjne....samodzielnie.....
Dnia 2017-10-03 o godz. 08:01 ~Żenua napisał(a): > Tak robimy,panie X, podejmujemy decyzje samodzielnie a więc obserwujemy..czekamy...nie ryzykujemy ani grosza- no może jak będzie 20 gr
A kto ci zabroni twoje prawo....Ja ci nie wróg...Za 20gr,lub 30 gr to kupisz w marcu 2018 1 akcję Green Nannotech Venture...I tu się z tobą zgadzam...