Osobiście myślę że dziś otrzemy się o 20 gr. Typowe zachowanie inwestorów przed przejęciem obserwuje już od lat spółki w podobnej sytuacji... zobaczymy czy się nie pomyle.bo przynajmniej w moim odczuciu to książkowa sytuacja...kiedy robione jest ,pole i grunt, pod kątem wejścia inwestora do spółki.
Witam dziś mam urlop więc częściej tu zaglądam każdy ma prawo do swojej oceny i interpretacji wniosków konkluzja bez negatywnych ,ironicznych uszczypliwości, nie jestem naganiaczem po prostu miałem s osobiście akcje co najmniej dwóch spółek w podobnej sytuacji i wyszły na prostą z dużym zarobkiem ( kilkaset procent) oczywiście mam akcje foty jej sytuacja jest ,podobna, do tych spółek które po perypetiach wyszły jednak na prostą a jeżeli fota nie wyjdzie to stratę już dawno wkalkulowalem w ryzyko gry na giełdzie oczywiście fota jest jedną z kilku spółek w moim portfelu...i sytuacja foty w moim odczuciu pozwala domniemywać że fota będzie przejęta (albo już właściwie jest) chyba że będzie układ z bankami bo przecież pan fota płacił raty systematycznie o czym bylo kiedyś pisane w komunikatach
. pozdrawiam akcjonariuszy tych którzy wieża jeszcze w fote reaktywacje. A ja osobiście ewentualnie strate jakoś przeboleje...
Wejdziesz jak już będzie bezpiecznie. Ja tobie dam jutro to bezpieczeństwo kupując kiedy strach zagląda wszystkim w oczy. Ty oczywiście poczekaj kupisz jak się wszystko wyklaruje.Typowy przestraszony inwestor.Pozdrawiam.
Den wywołany niejako do tablicy pisze więc ...co bynajmniej do mnie trafiło co przemawia za ....ktoś kto śledzi zachowanie spółki przez ostatnie lata wiele takich lampek / błysków na pewno troche wyłapał do mnie przemawia to że zrestrukturyzowali oddziały , zostawili te najbardziej ,oblegane, pracownicy podpisali z tego co wiem nowe umowy , że pan fota wcześniej płacił raty bankom i spłacał na tyle na ile mógł raty ...być może teraz po wyprzedaży z niewielkim zyskiem , odłożył, -patrz wyniki 25 mln troszkę gotówki aby przynajmniej jednemu większych wierzycieli ,sypnąć, troszkę gotówki i doprowadzić do wycofania z wniosku o upadłość likwidacyjną i zawrzeć układ z bankami czego przez ostatnie lata nie udało mu się dokonać i spłacać ewentualnie część długu umorzyć...a spłacać z przyszłych zysków ...no i ewentualnie ten inwestor dla którego fota w obecnej sytuacji jest łakomym kaskiem ...
Wywalaj jutro będziesz miał komu odsprzedać. Umiesz liczyć to policz kapitalizację przy cenie 0.01.Po co te szopki ?????wystawcie po 0.01 to sam zawinę wszystko.Pozdrawiam .