..... pisałem , żeby nie oddawać z grosze. Będziecie żałować- zobaczycie! A ono skupują i skupują - tylko patrzeć jak za chwilę info , że Paweł lub firma skupiła z giełdy.
Na NC są 3 segmenty
Focus-notowania ciągłe
Base-notowania ciągłe
Alert-notowania jednolite
Doradcy będą na Alercie od jutra. Szczegóły sesji można sprawdzić tutaj:
https://newconnect.pl/harmonogram-sesji
W ogóle to warto się zainteresować wcześniejzanim się na coś pieniądze wyda. Polecam troszkę poczytać na tej stronie.
Jasiek swoim głupim pisaniem wprowadziłeś w błąd wielu niedoświadczonych inwestorów . Wzieli tą twoją rakietę i zamiast w kosmos wpadli w kłopoty . Czekam na przeprosiny z twojej strony....
te, .....rower..........., słabością twą jest to , że obrażasz ludzi ,których nie znasz.A jak się czujesz teraz z 25% zyskiem???? to jest inwestycja na przyszłość, więc jak jesteś miętki to graj na bandżo a nie giełdzie.
Jasiek ja nie mam pretensji że się pomyliłeś i od twojej kosmicznej rekomendacji akcje spadły o połowę . Mam pretensje o słowo KOSMOS , idiotyczne i wprowadzające w błąd niedoświadczonych inwestorów . Gdybyś napisał cokolwiek sensownego np został wygenerowany sygnał kupna na RSI , Stochastic , cz średnie 100 sesyjne przecieły 200 sesyjną COKOLWIEK aby nie tylko KOSMOS , PADAKA, BANKRUT itp ps mam trochę tych akcji i nie zależy mi na spadkach