• NOW OR NEVER Autor: ~kali [109.180.3.*]
    Teraz albo nigdy jak sie popyt uy nie obudzi to bedzie hardcore.

• Re: NOW OR NEVER Autor: ~zkzw [188.146.106.*]
    GAME OVER
  • Re: NOW OR NEVER Autor: ~Maro [217.172.244.*]
    Ale to słabo wygląda, popyt prawie żaden, dno dno i dalej dno. To jakaś wielka ściema jest z tym kursem od kilku miesięcy. Jeszcze troche i wysiąde z tego pociągu - póki strata nie jest aż tak wielka, moja cierpliwość po pół rocznym czekaniu dobiega końca i nie wierze w to żeby kurs odbił się do końca tego roku... żenada.
  • Re: NOW OR NEVER Autor: ~eryk [93.224.174.*]
    Żadna żenada tylko normalna kolej rzeczy. W tej chwili nikt nie jest na plusie. Tracą wszyscy. Także ci, którzy stoją za zbijaniem kursu. Mają po kilkaset tysięcy w plecy a mimo to ciągle zbijają coraz niżej. Nie robią tego po to żeby stracić te pieniądze tylko po to żeby zarobić jeszcze więcej. Przeżywałem to samo choćby na CD Data gdzie zbili kurs poniżej 7 zł i na JSW gdzie doszło do 9 zł. Gdzie są dzisiaj te spółki łatwo sprawdzić. Tam sporo zarobiłem i tutaj też na pewno da się sporo zarobić. Jedyna skuteczna metoda to skubać jak dają w takich promocyjnych cenach. Ja skubię cały czas. Wczoraj i dziś kupiłem i jutro też poskubię. Jak będzie trzeba to w następnych tygodniach także. Spółka jest zdrowa, perspektywiczna i ma bardzo duży potencjał wzrostowy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NOW OR NEVER Autor: ~Maro [31.182.48.*]
    Skoro tak myślisz.. tu nie ma co skubać jak jesteś na minusie np. 30% tylko czekać na sprzedaz na plusach.. a wszystkim stop losowcom życzę pomyślności :) Jak to dobrze, że nie ustawiałem stop los na pozycji Briju. Coś jest w tym pojęciu: "Stop loss = 100% pewna strata"
  • Re: NOW OR NEVER Autor: ~HiperbessaMCI [188.146.1.*]
    Lepiej kupować co 2 tygodnie, wszedlem za 6.70 5 procent portfela. Jak Primamoda zrobi co trzeba zaczne skubac, ale widze ze 4.80 moze byc dnem wiec spokojnie. Jeszcze wszystkie trupy z szafy nie wypadły
  • Re: NOW OR NEVER Autor: ~realista [5.62.43.*]
    A niech puszczają zwieracze nadstawię drugą kieszeń
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.