• hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~juri [193.200.150.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/TERMO2POWER-S-A-Przeniesienie-demonstratora-do-Wloch-7545904.html

"przedstawiciele Kontrahenta podjęli decyzję o zmianie daty wizyty w zakładzie produkcyjnym Spółki. Strony ustaliły, że w pierwszej kolejności Delegacja Kontrahenta weźmie udział w przeprowadzonym przez Emitenta pokazie demonstracyjnym we Włoszech (drugą połowę października tego roku). Następnie zaplanowano wizytę delegacji Kontrahenta w zakładzie produkcyjnym Spółki."

i znów przesuwają datę ....

ja sprzedaje

• Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~mcsielu [83.5.37.*]
    To sprzedawaj, byle szybko. Najlepiej PKC.
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~borys [31.0.33.*]
    Pieknie :) Dzięki Juri, dobre info ~Wszystko się bardzo dobrze układa ! Pokaz działania maszyny i potem zakup, wszystko tak jak powinno być ! Pora zwiekszać zaangazowanie !
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~jan_II [91.216.160.*]
    No bo tak powinno być od razu. Najpierw pokaz a potem wizyta w zakładzie i podpisanie wstepnych umów a nie odwrotnie. To dobre informacje !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.200.150.*]
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~borys [31.0.33.*]
    Pełna treśc informacji :)

Pominięta treść raportu:

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 57/2017 z 06 lipca 2017 r., nr 66/2017 z 24 lipca 2017 r., nr 67/2017 z 24 lipca 2017 r., nr 69 z 31 lipca 2017 r., oraz raportu bieżącego nr 82/2017 z 06 września 2017 r. Zarząd Spółki Termo2Power S.A. z siedzibą w Warszawie (Spółka, Emitent) podaje do publicznej wiadomości informację:
    - zakończono, z pozytywnym wynikiem, krajowy etap prac nad demonstratorem. Urządzenie zostanie przetransportowane do Włoch. Obecnie urządzenie oczekuje na podjęcie przez firmę transportową. Po przetransportowaniu, Spółka Microsystemfuel zajmie się połączeniem urządzeń na potrzeby Kontrahentów przed pokazem demonstracyjnym wyznaczonym na drugą połowę października tego roku,

Info wybitnie pozytywne. Prace zakończone i maszyna jedzie do włoch !

• Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~xxxx [5.172.255.*]
    A za tydzien pewnie kolejne info o przesumieciu terminu, o zmienie planow - i tak w kolko Macieju :)
    Niezle sie z wami zabawiaja
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~Dario [83.3.17.*]
    JESZCZE DZIS NA ZIELONO
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~xxxx [5.172.255.*]
    Dnia 2017-09-28 o godz. 14:41 ~Dario napisał(a):
    > JESZCZE DZIS NA ZIELONO

A masz farbki i pedzelek ? :)
    To maluj, maluj . . . .
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~jan_II [91.216.160.*]
    Ale mętlik robicie tym biednym ludziom w głowach. Prawda jest taka że firma ma już działające urządzenie i i jest gotowe do wysyłki, praktycznie czeka na firmę przewozową. Nauczcie się czytać informacje bo to info jest przełomowe. To już nie testy a praktyczna prezentacja działania we Włoszech i potem podpisanie kontraktów na koniec października jak miało być. Ale oczywiście że też chcę kupić więcej i taniej więc nie będę się już wtrącał.
  • zwykła LIPA :-) Autor: ~xxx [178.37.11.*]
    j.w.
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~bankrut [31.0.127.*]
    żadna poważna firma nie pisze, że urządzenie jest gotowe i czeka na wysyłkę ! Piszą tak amatorzy !
    Komunikat daje się po przeprowadzonej prezentacji załączając np. zdjęcia na swojej stronie internetowej podając szczegóły np. podpisanych wstępnych umów itp. itd.
    ętlik to wy robicie w głowach piszą i wyceniając TĄ WYDMUCHĘ na jakieś nierealne kwoty.
    Skoro tak uważanie, że jest ok to już pisałem KUPUJCIE PKC. dlaczego nie kupują akcji członkowirady nadzorczej, zarząd, nie wiem dlaczego nie kupują akcji członkowie rodzin, no przecież jakbym był prezesem spółki która ma "TYLE ZARABIAĆ" to co nie kupują akcji ? hehehe
    pytanie retoryczne i sarkastyczne ! A na dowód tego zobacz sobie jaki był kurs w sierpniu/lipcu :):):) Co myślisz, że oni z zarządu nie wiedzą co robią ? hahaha
  • ~bankrut... nick godny właściciela Autor: _1_2_3_ [193.238.180.*]
    ~bankrut , Twoja znajomość przepisów regulujących politykę informacyjną Spółek, jest żenująca. Ciekawe ilu Emitentów wspierałeś w realu swoją fachową wiedzą :) Ja Tobie, po tych Twoich dzisiejszych popisach na tym forum, nie zaufałbym. Tak jak drażnią mnie Ci, którzy nachalnie przekazują tutaj swoją wiarę w T2P, tak samo nie ufam takiemu trollingowi jak ten Twój - przeciw T2P.

• Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~bankrut [31.0.127.*]
    takie same cyrki były na spółce DEPEND, nie pamiętam ile to trwało ale ze 2 lata się tak bujali aż im wywalili na zbity pysk z giełdy hahaha
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~ino [37.47.48.*]
    Nie zdziwiłbym się gdyby ten wynalazek zaginął gdzieś po drodze... :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.127.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.112.55.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Dystrybucja [31.0.66.*]
    Po testach kolejne info typu wicie rozumicie, i tak wkoło macieju, a to testy trzeba bedzie kolejne zrobić, a to coś poprawić, zawsze coś ...... :))))
    Jestescie naiwni jesli wierzycie że to tuż tuż
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Welts [37.47.79.*]
    I pojawił się mój ulubieniec:),spamuj i nie przestawaj!!
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~juri [193.200.150.*]
    Dnia 2017-09-28 o godz. 13:54 ~juri napisał(a):
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/TERMO2POWER-S-A-Przeniesienie-demonstratora-do-Wloch-7545904.html
    >
    >  "przedstawiciele Kontrahenta podjęli decyzję o zmianie daty wizyty w zakładzie produkcyjnym Spółki. Strony ustaliły, że w pierwszej kolejności Delegacja Kontrahenta weźmie udział w przeprowadzonym przez Emitenta pokazie demonstracyjnym we Włoszech (drugą połowę października tego roku). Następnie zaplanowano wizytę delegacji Kontrahenta w zakładzie produkcyjnym Spółki."
    >
    > i znów przesuwają datę ....
    >
    > ja sprzedaje
    >

ŻEBY WSZYSTKO BYŁO JASNE ..... TO JEST FRAGMENT KTÓRY ZACYTOWAŁEM Z CAŁEGO RAPORTU !!!!

• Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~Ręce_opadają [89.73.161.*]
    A juz byloby prawie fajnie...ale nie... zawsze k.... cos. Juz zaczynaja mnie draznic te nic nie wnoszace infa, a jak juz mialo byc przeniesienie demonstratora to ptzeniesli ale termin, jak juz miala byc wizytacja w zakladzie i konkrety to przeniesli tez wizytacje. Ktos tu cos pogrywa, tylko pod co.
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~konrad [37.47.39.*]
    Dnia 2017-09-28 o godz. 19:38 ~Ręce_opadają napisał(a):
    > A juz byloby prawie fajnie...ale nie... zawsze k.... cos. Juz zaczynaja mnie draznic te nic nie wnoszace infa, a jak juz mialo byc przeniesienie demonstratora to ptzeniesli ale termin, jak juz miala byc wizytacja w zakladzie i konkrety to przeniesli tez wizytacje. Ktos tu cos pogrywa, tylko pod co.

wyslac ta spolka do programu smiechu warte szczegolnie te pseudo infa;)))
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~antystef [37.47.167.*]
    Dnia 2017-09-28 o godz. 19:38 ~Ręce_opadają napisał(a):
    > A juz byloby prawie fajnie...ale nie... zawsze k.... cos. Juz zaczynaja mnie draznic te nic nie wnoszace infa, a jak juz mialo byc przeniesienie demonstratora to ptzeniesli ale termin, jak juz miala byc wizytacja w zakladzie i konkrety to przeniesli tez wizytacje. Ktos tu cos pogrywa, tylko pod co.

Nie sądzicie że to kolejna niukonektowa ściema? Zakończy się jak zwykle - na groszówkach jak AtonHT. Tam podobne wały były, cudeńka które po całym Świecie wozili.
  • Re: hahaha i po spotkaniu .... info Autor: ~technik [79.76.156.*]
    uciekaj i bierz mobimedia MMS zbieranko looknija na wykres i obroty
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.