I właśnie o takie ruchy na papierze chodzi, najlepsze są wzrosty nie wielkie ale stabilne i systematyczne. Czwartek i piątek mogą nakreślić jaki kierunek obierze sternik po niedzieli. Sądzę że czas najwyższy na prawdziwą pompę na północ, bo coś mi się zdaje że grubasy małymi krokami ładowali do wora z przedziału 10-12 gr, gwałtownie tego zrobić nie mogli by nie zwalić kursu, dlatego podbijali jedną akcją o grosz do góry. Ja uważam że kiedy dojdzie powyżej 40 gr, zacznie się prawdziwa rzeźnia i pół giełdy się tu zleci w kolejkę po akcje.
Wolf i inni naganiacze na wzrosty... czy moglibyście skonczyc naganiac na wzorsty ? bo szkodzicie wszystkim akcjonariuszom.... im więcej naganiania tym potem gorzej będzie......
a jak chcecie wzrostow to kupujcie a nie naganiajcie,
Kolego przrczytaj uwaznie jeszcze raz moj post a pozniej jeszcze raz napisz..czy Ty wiesz czym sie rozni naganianie od wyrazania swojego zdania o kursie akcji?
"Juz ulica sie nie wysypuje to plus...takze powoli na polnoc ..papier dobrze wyglada..gotowy do wybicia..powinni dzisiaj poatakowac 0.18..."
To ja się Ciebie pytam .....skoro piszesz jak piszesz wyżej to musisz być tego w 100% pewny, to skad wiesz, ze
1.ulica się wysypuje ? 2. ze będzie na polnoc ? 3. POWINNI dzisiaj poatakowac 0.18 ?
NIgdzie nie napisales MOIM zdaniem, tylko NAGANIASZ, ktoś się może zasugerować Twoim wpisem ze dzisiaj będzie 0.18.... i kupi, A jeśli kurs spadnie to oddasz mu stracone pieniądze ?
A jeśli kurs spadnie to oddasz mu stracone pieniądze ?
jak się zasugeruje to znaczy ze jest dawca kapitału co i tak go nie uchroni od straty prędzej czy później i to będzie dla niego nauka tez nie jest tania haha . możne się zasugerować i zarobić taki jest bardziej prawdopodobny scenariusz ale każdy podejmuje tutaj sam decyzje
Cisza to tu byla przez ostatnie pol roku..czas najwyzszy ja skonczyc..o przerwac ten marazm..chyba ze jestes zainteresowany ciekawymi informacjami na temat pana tomasza spolki i pani oli to moge zrobic wysyp na forum..ktory przewroci wszystko ...tylko po co? Ja i wiellu innych tu inwetorow chcemy zarobic wiec nie przeszkadzam i nie wysypuje sie ponizej 0.50..niechbida do gory swobodnie..
Pozatym kazdy ma swoj rozum..gdybym ja kierowal sie forum..dlatego zamiast kierowac sie forum przeswietlam spolke..osoby, powiazania..nie wchodze na lapu capu pod wplywem forum..to tyle..milego dnia..napewno przez najblizszy tydzien nie znajdziesz mojej wypowiedzi..wiec zobaczymy jaknten papier zachowa sie w ciszy
Tak jest, niech sobie rosnie.... ale po co naganiac cenowo. Im więcej naganiania na forum tym potem z kursem jest w druga strone..... bo to potem coraz więcej leszczy przyciąga taka naganianie a grubsi już wiedza co maja z tym zrobić.
Tutaj tez tak było, jak kurs był gdzie był.... niektórzy to może jeszcze pamietaja a zwłaszcza Tomek2 czy jak mu tak powinien pamietac
A ty antyspamer kiedykolwiek napisałeś coś merytorecznego??
Ja sobie nie przypominam. Tylko w kółko to samo "nie naganiać"
Masz jakieś lęki czy co? A może zależy ci na obsunięciu kursu?
Jak będzie cisza na forum to kurs osunie się pod własnym ciężarem.
A po co?