- straszyli że nie wybudują jakoś wybudowali
- straszyli że nie uruchomią jakoś uruchomili
- gadali że nie będzie produkcji jakaś tam jest
wykonali już wszystkie zaplanowane założenia j.w. jak prawie nasz ukochany RZĄD !!!!
to chyba ??? źle nie będzie Lądek Zr. PEWNY !!!
ps.
GRYSIK ja zwykle na posterunku !!! nie przegapi żadnego ważnego wydarzenia na ECR , nawet mojego wpisu ,....
chyba dam Ci mój telefon w razie "odpału" może zdążę jeszcze się załapać ???
oczywiście odpalę DOLĘ - jak zarobię ,....
Bolop tak masz rację tak napisałem że straszyli ale napisałem jak ja to widzę ale ale ale są zawsze po drodze różne kwiatki i badyle i zagrożenia
- straszyli że nie wybudują jakoś wybudowali
- straszyli że nie uruchomią jakoś uruchomili
- gadali że nie będzie produkcji jakaś tam jest
w /w moim tekście nie ma NIC tym że JEST DOBRZE ja sierdziłem fakty które ecr podaje na swojej stronie
To, że po przeczytaniu sam twierdzisz, że ,,jak jest tak dobrze jak to opisuje GRYSIK''
to tylko Twoja własna interpretacja mojego tekstu nie oznacza to, że ja tak uważam''
tylko 1 osoba jest w stanie Ci odpowiedzieć czy jest ok ale niestety nie jestem to ja :(
Pamiętaj, że akurat jak mówił nasz wielki poeta elektryk PLUSY są DODATNIE i UJEMNE :):):):):
cała ta sytuacja jest o tyle dziwna, że mimo posiadania produktu nie pokazali znaczącej umowy która mogła by uwiarygodnić ich w oczach inwestorów i tu może jest problem.
kwestia czasu i albo ecr pokaże produkcje albo tego nie zrobi a tego nikt nie wie oprócz p. D.
może maja jakieś pomysły albo mają to gdzieś tego też nie wiemy
gdybyś wiedział to byś był waaren buffett :):):):):
pozdro
Grysik