no chyba ze te bezczelne zwałki miały zanizyc i zniechecić. Czas pokaże ale nareszcie sie ruszy. Liczę na wysyp informacji i artykuły w prasie branzowej odnoszące porównania do Livechata. oby sukces był tu chociaż ...... nie chcę rozbudzać nie chcę - to nie bedę czekam cierpliwie wiem tylko jedno jesień , zima i 2018 będzie NASZ!!!!
no jacys idioci są na tym forum! Mówię o cenie subskrypcji , po której bedą objęte te miliony akcji - max tyle ile juz jest w obrocie. Ta cenę szacuje na ca 5 zeta. Da to sumaryczna kapitalizacje z nową emisją na ca 150 mln czeli 10% Livechata.(a bedą mieć 60 mln gotówki w kasie) A tu jest kilka spółek inkubowanych o sporym potencjale globalnym. W porównianiu do spółek takich jak np Bloober( na którym sporo zarobiłem od listopada 2016 do czerwca 2017 mocno ponad 70% na duzym wolumenie) to potencjał VTI jest słabo wyceniany. pozyjemy zobaczymy. Myśłę tylko ze sprzedaż pakietów akcji Livechata przed debiutem VTI nie są przypadkowe. Moze to przeparkowanie funduszy?
Oby trzymam kciuki..... juz długo to robię, kłykcie juz białe z uścisku