jak w temacie myślę że potrwa to minimum rok , kurs będzie trzymany na małych poziomach ruszy gdy odpowiedni ludzie będą zaspokojeni a dobre informacje ze spólki napędzą skale wzrostów jestem pewny że zobaczymy tutaj 100 zł w ciągu 2 lat,identyczna sytuacja jak była na cdprojekt tam również kurs był trzymany na niskich poziomach kilka lat mimo już dobrych wiadomości ze spólki tak więc cierpliwości życzę akcjonariuszom
cały rok na kupienie?
Eeee , to kupię sobie za 11 miesięcy a w tym czasie pogram sobie tam gdzie grają
a ty się kiś kolejny rok
masakra
z takim podejściem do giełdy to wszytkiego dobrego
za 11 miesięcy nie kupisz kolego domyśl sie sam dlaczego napisałem moje spostrzeżenia a ty jak zwykle swoje gatki i wiecznie rozczarowany mnie to nie rusza kazdy jest kowalem .... i tylko nieliczni mają mózg
Tylko że tu kurs jest już trzymany bardzo nisko od dłuższego czasu i nawet rok temu pomimo dobrych info ze spółki trzymali kurs jak się dało nie pozwolili wybić się powyżej 20 a była szansa, w dodatku ciągłe opluwanie spółki opuszczanie kursu w dół to już trwa długo. Teraz wyniki na 3q później jeszcze lepsze za 4q no ii 2018 rok który może być najlepszym w historii spółki, moim zdaniem to co piszesz powinno nastąpić dużo szybciej.
Wszystkie akcje się przemieliły przy minimach!!!!!!! Są więc tylko 2 wyjścia: 1. Króliki wyszły i będzie dzida w dół 2. Króliki weszły i będzie dzida w górę
FF przemienia się dwukrotnie na poziomie 10-13 PLN więc nie ma tuwyrzucania a jedynie odbieranie od niecierpliwy
rodzina kupiła 800 tys po prawie 11 PLN nie po to aby sprzedać po 12