Ale co rozegrali? Infa o układzie żadnego nie ma. Przychody z roku na rok coraz mniejsze. W ostatnim raporcie pokazali, że sprzedawali części praktycznie po kosztach, zysk z tych transakcji bliski zeru. Straty rekordowo wysokie. Naprawdę z czego wy się cieszycie?
Podejrzewam układ z bankami do tej pory płacili raty teraz pewnie kapna coś kasy wiecej bankom a potem po uzyskaniu względnej płynności finansowej będą płacić raty aż do całkowitej spłaty z przyszłych zysków to jedna z opcji...tak czy siak będzie , ciekawe,.fota zagrała ,va bank - wręcz pokerowo ...
Dobra, Fota sprzedał i ktoś te akcje odebrał. Przy takiej ilości, gdyby to miała być ulica to kurs zanurkowałby w okolice kilku groszy, a tak się nie stało. Tylko dlaczego nie ma żadnego infa?
Dnia 2017-09-23 o godz. 07:13 ~Mariano napisał(a): > A jednak w układowej i jakie piękne przychody. > > > > http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/28541917,fota-sa-w-upadlosci-ukladowej-raport-okresowy-polroczny-za-2017-psr
WIARYGODNE PARTALE pidaja w UPADLOSCIC UKLADOWEJ w KRS. jest prawda bo to Sąd a
Dnia 2017-09-23 o godz. 19:01 ~Karaska napisał(a): > Dnia 2017-09-23 o godz. 07:13 ~Mariano napisał(a): > > A jednak w układowej i jakie piękne przychody. > > > > > > http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/28541917,fota-sa-w-upadlosci-ukladowej-raport-okresowy-polroczny-za-2017-psr > > WIARYGODNE PARTALE pidaja w UPADLOSCIC UKLADOWEJ > w KRS. jest prawda bo to Sąd > a > > Bankier Niemcy...Inwestor Niemcy > Wszystko jasne > ///////////////////////////////////////
Tak 16mil zł INWESTOR na czysto uzyska zpodatku po przejęciu Foty- jeśli by kupił w LICYTACJI PRZEDSIĘBIORSTWO Fota--zero z podatku..................... No i jeszcze WIELKI MAJĄTEK. Jedni napiszą że Pan Fota sprzedał ULICY swoje akcję hahahaha===ulica to jak GRUBY nie przewala to ZERO OBROTÓW. Piszą tu ze TRZY osoby co kupiły kilka szt i ich szlag trafia że tak jest NISKO --ale to się zmieni.
WIELKA ŚCIEMA i tyle................
Jak dobrze pamiętam CI z zachodu znaną FIRMĘ ....... LOTOSA wycenili na '' 0 '', zbijając cenę Spólki do 7 zł a po 3 m-c Lotos znowu kosztował 30 zł
FIRMA zapłaciła karę ok 1 mil zł a ILE ZEBRALI po taności i zarobili.
ZASADA co pod ICH SZYLDEM to OK. a POLSKIE to szajst. Pytanie to czemu wciąż coś przejmują -kupują.
Dobry wieczór mam spółkę ksagro i przypadkowo natknąłem się na pana dystrybucja vel jak niżej..
~agrofarmianin
2017-09-16 20:52
IP 5.172.255.*
Musi być niezła beznadzieja na tym getbeku. Hehe. Weszły leszcze na górce i płaczą, że nie mogą wyjść. Na tygodniowym już spada. Co najwyżej boczniak z podbitkami. A naganiają leszcze gdzie się da.Na innych papierach też.
Dnia 2017-09-24 o godz. 19:15 ~Spoko napisał(a): > Dobry wieczór mam spółkę ksagro i przypadkowo natknąłem się na pana dystrybucja vel jak niżej.. > > > > ~agrofarmianin > > > > 2017-09-16 20:52 > > > > IP 5.172.255.* > > > > Musi być niezła beznadzieja na tym getbeku. Hehe. Weszły leszcze na górce i płaczą, że nie mogą wyjść. Na tygodniowym już spada. Co najwyżej boczniak z podbitkami. A naganiają leszcze gdzie się da.Na innych papierach też. /////////////////
A TO HIENA CMERTARNA a ja myslałem że ....to HIENA ....................
dystrybucja vel agrofarmianin vel jak niżej
przeczytajcie koniecznie jutro moze byc petarda do gory manipuluja nami 0~importer 2017-09-17 09:45 IP 5.172.255.*
Panowie, nie znam się, ale się wypowiem co zauważyłem.Z tego co widzę to FOTA 30 czerwca występuje w MSiG jako "Spółka w upadłości likwidacyjnej". Jest to konsekwencją wyroku sądu z 13 czerwca. Dzisiejsze ogłoszenie to tylko, "ze zarząd się dowiedział", czyli "podaje do publicznej wiadomości, iż powziął informacje, że z dniem 13 lipca 2017 roku uprawomocniło się postanowienie Sądu Rejonowego".
dystrybucja...To trochę chyba, jak ja bym napisał, że dziś się dowiedziałem, iż mój kolega miał 13 lipca imieniny.Tymczasem wpisy z 5 i 6 września są sygnowane jako "FOTA SPÓŁKA AKCYJNA W UPADŁOŚCI UKŁADOWEJ".Czyli chyba miedzy 13 lipca a 5 września nastąpiła zmiana z upadłości likwidacyjnej na układową skoro znowu są w upadłości układowej?Po prostu jeszcze nie zostało tylko ogłoszone oficjalne info o zmianie postępowania.Tu macie link do postu na bankierze, na którym to wszystko widać. Popatrzcie na tytuły i daty.https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc .1&strona=1To info jest tak "z doopy" dziś, że chyba tylko po to by wystraszyć i odebrać akcje zanim sąd ogłosi zmianę postępowania z likwidacyjnej na układową.
z tego co piszesz wynika ze w FUNDACH pracuja NIEUDACZNICY a bogdan fota jest skonczonym...nie rozumiesz ze ta spoka istnieje teoretycznie jak POLSKIE PANSTWO wg ministra SIENIEWICZA...zreszta juz bylego