Póki co to Sternik przestał sypać - to jedyny fakt. Czy mu się skończyło czy to tylko przerwa to nikt nie wie. Obrót spadł ale nie zamarł, ciągle ktoś wywala 2,3 K po takiej cenie ??? To nie jest drobnica.... no i parcia na kupno też nie ma. Pierwsza jaskółka to może kurs ponad 165....
I tak testawac będzie,do wyników za 3Q. Jak wyniki będą zdecydowanie lepsze r/r to dopiero wtedy kurs pójdzie do góry. Niestety na to się zanosi. Pozdrawiam akcjonariuszy.
Wiem bo kupuję z rana 35szt i jakoś nikt nie chce przebić mojej ceny 157.50 ,"w dodatku gruby sprzedaje mi na raty po dwie trzy akcje żeby kurs trzymać za ( poniżej pleców )
Prawda jest taka że to jedne z najgorszych akcji od pół roku, kurs spada od tak sobie bez przyczyny,i nie zanosi się żeby coś miało się zmienić. Trzeba poczekać do wyników za 3Q i obojętnie jakie będą trzeba sprzedawać. Szkoda czasu i nerwów siedzieć w takiej spółce.
Martinez, wez ty nie sciemniaj, ze posiadasz jakies akcje Amiki ;) Kazdy kto posiadalby tak duza ilosc akcji jak rzekomo Ty, siedzialby cicho (nawet sfrustrowany) albo probowal znalezc dobre informacje o spolce i sie podzielic z innymi. A nie narzekac i naganiac na jeszcze wieksze spadki na prawo i lewo :)
Właśnie po to pisze, żeby inni nie wpakowali się w to samo bagno co ja. A kurs jak ma spadać to będzie spadał,jak ma iść w górę to pójdzie, moje wpisy nie mają na to wpływu.